Az ellenzékiek kizárólag magánpénzből és pártpénzből tudnak kampanyolni, a kormany viszont közvetlen költségvetési forrasból is teszi. Ami egyébként sokszorosa annak, amit az ellenzéki pártok és a kormánypárt pártpénzből összesen kampanyra költ. Ennek ilyen formaban semmi köze a politikai versenyhez.
"te ültél fel a csúsztatóknak és hazudozóknak, sajnállak is ezért nagyon! "
A Fideszes plakátokról beszélek. Talan összetéveszthettem kétfarkús plakáttal, vagy hogyan?
"hát egyetlen tényre sem tudtál érdemben reagálni amiket felsoroltam ebben a vitában! arra tellett neked hogy felsorold, - mint kisdiák a felelésnél a suliban - a DK, az Együtt, a Párbeszéd, nomeg az Mszp migránsügyben hangoztatott, unásig ismert álláspontját és vádaskodásait! "
Egyetlen tényt sem soroltal fel, csak a legbutabbaknak szant Fideszes propagandát. Semmi olyat nem írtal le, amit eddig nem hirdetett a pártállamu propaganda, és akkor még van képed engem azzal vádolni, hogy a baloldal vádaskodásait ismételgetem. Csak egy pélsa, én sehol nem állítottam semmit arról, hogy hogyan bánt a migránsokkal a kormány, te mégis szamba adtad, amit a baloldal előad erről. Te nem érvelsz, csak nyomod a propagandát. Ha ezért nem fizetnek az rosszabb, mint ha igen...
Egyébként mutass rá arra, hogy hol írtam olyat, hogy nyugodtan jöjjenek a muzulmán bevándorlók? Mert én sehol nem írtam ilyet. Sőt, én is problémásnak ítélem meg az együttélést. Mégis folyton előadod, hogy szerinted én mit gondolok. Én a Fidesz idegengyűlölő kampanyát kritizáltam, és nem mást. Ami nem a migransoknak szólt, nem Európanak, hanem kizárólag nektek, a legbutább szavazó rétegnek.
"és kiderült közebn hogy sem a szociológiához, sem a politikához de a történelemhez sem értesz! "
A végén még kiderül, hogy mindenki hülye, akinek saját gondolatai vannak, és nem fogadja el 100%-ban a pártállami propagandát, mint te.
Momentum: Nem az olimpiára, igen a melegházasságra!