Szerintem ne, habár mindenkinek más a tűréshatára. Meg a pénze is :)
Ne aljat keress, ha fordult akkor ráérsz venni. Ami tegnap az alj volt és olcsó, az holnap lehet már drága lesz, beragadással.
Shortot se merek nyitni mert mindig azt hiszem ennél nincs lejjebb és pedig de. Agyon van csapva a papír, shortban szépen lehet bukni ha pont akkor fordul.
Sziasztok!
Szeretném tőletek megkérdezni, hogy hogyan tudok átlagot számítani. Vettem 78 db MOL részvényt 12.780 Ft-ért, és még vettem hozzá ma záróban 81 db-ot 12.200 Ft-on. A kérdésem csak annyi, hogy mennyi így az átlagom és, hogy ezt hogyan kell kiszámolnom. Előre is köszi.
Nekem se kajára kell,bent tudom hagyni ameddig akarom mégis zavar!Lehet ezt szépíteni,hernádi eladta volna 24en és most venne akkor már400000dbja lenne!dupla osztalék,stb!Ő is pénzből él ám mint mi!
ez igaz... azaz igazi long bezálló, beragadtként valójában ezt sajnálom, hogy nem itt lépek be ... na mindegy az évi min. 16%-om valszeg meglesz idén és utána majd "okosabban" kereskedek
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.