Neked is van MOL? Láttam a beírásodat. Te már a tőzsdét nyereségesen űzöd több éve? Ebből élsz? MOL-ra mi a meglátásod. Igazából még nem merek ezt venni. Talán 12750 fölött, ha megmarad ott...
Molly rezzenéstelenné vált az elmúlt 1 évben a jó hírekre,már csak emlék a régi szép ralik,
de mollal még sosem faragtam rá nagyon,van,hogy benne ül az ember,de a jutalom nem marad el:)
és az nevet,aki a végén nevet,
Ricsinél ez a 4% meg nem győzött meg,fogalom nem nagy,várok egy jó beszállóra oda egy kisebb pakkal,de ráérek még vele úgy érzem,2014Q1-t már semmi nem mentheti meg,a profit warning sem volt véletlen,szerintem lesz még jóval lejjebb az árfolyam,ha meg nem,akkor se bánkódok miatta:)
A ricsi minden idők leggyengébb negyedéve jöhetre megy több mint 4%ot!:)Na ezért spekuláció a mol leszorítása!4%ot nincs olyan hír ami emelne rajt!Nemhogy hír nélkül...
Múlt hét több mint -7%!Szép!Fél éve esik megállás nélkül!Nyáron 17kn adtam még el!A horvát vita 2011 óta tart!És sztem még fog is!
Mi változott az árfolyamon kívűl?Meddig esünk még szerintetek?
Most néztem a múlt heti teljesítményt -7%nál is több!Szép!Az elemzők kedvence!Az ország zászlóshajója!Szeptember vége óta,megállás nélkül esik!Nyáron még 17kn adtam el!Azóta változott vmi szerintetek??(az árfolyamon kívűl)már 2011óta megy a vita a horvátokkal!Az ina vajon miért nem esik ennyire?
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.