ja egy poénos dt kört is sikerült mára összehoznom írd és mondd 3 db-bal !!! A kurvaéletbe jól megvicceltek, éppen hogy kiszálltam belőle -18 ft-os bukóval, mert rosszkor voltam rossz helyen 3 db-bal... ha teljesült volna az eredetileg megálmodott pakk, akkor semmi gond nem lett volna
Mehet még tovább ha van neki. Stoppot berakni egész összegre nem szerencsés szerintem, pláne 500-al oszthatóra. Azok azért támaszok ideig óráig, Bekrepali is tudja, lefele 500-ként támasz :)
Nem tudom hol vegyek bele, alapból azt mondtam amíg Ina probléma van, addig felejtős, aztán mégis vettem.
Durván lement, még a lokális mélypontot is felülteljesítette, bár a záróra visszahúztak egy keveset. Dt-re tényleg jó volt, ilyen 40-80 pontos réseket szeretek lekereskedni, de ma a beragadásom révén én sem voltam túl vidám, de a kereskedés nem áll le ...
amúgy mocskosul szarul áll a széna, reménykedhetünk egy dupla aljban vagy egy úgymond utolsó long stop vadászatban és holnap pedig fordulat, de a 3 holló nem éppen a fordulatról szól. Ha a mai törés szignifikáns lesz holnap, akkor a korábbi számaim elérhető közelségbe kerülnek. Meg persze elsősorban Egon bácsié is ... akkor lent is veszek.
Na ja mert valami alap kiszúrta hogy olcsón vehet jó részvényt, ez a szerencse, különben zuhanna mint a kő.
Egyébként ez nem egyértelmű hogy valaki mindig veszi, lásd pl Pannergy, szépen leküldték..
van, aki türelmes, van, aki pénzt keresne, az emberek nem egyformák
én kényszertürelmes vagyok egy éve, de már uncsi, és lehet, hogy jön hozzá még 2-3
másfél k jóval feljebb vásárolt papír ára azért néhány év alatt elkezdhet hiányozni a családi kasszából, főleg, amikor a kúrmány a negyvenedik csapást méri épp az ember megélhetését nyújtó szektorra
úgyhogy nekem már f.szom kivan, már elnézést a kiejtésemért
Nem tesztel itt senki semmit. Valaki el akarja adni az összes Mol papírját. Ha nincs elég vevő, megy lejjebb, ennyi. Ha közben kiütődik pár stop akkor ez van.
A stopkiütés forgalommentes időszakban a legegyszerűbb. Itt valaki kőkeményen veszi is a papírt, nagy csata zajlik.
Én is vmi hasonlón gondolkodom.
13,8k alatt érdemes venni a mol rv-t.
Gyanús h. most a long stoppokat akarják majd tesztelni 13,5k alatt,
de én egy csökkenő ék kialakulását (novembertől kezdődően március végéig) vizionálom :)
addig is aktív kereskedést mindenkinek
Az előzetes hírek szerint a kötvény kupona 0-5 százalék között lesz majd. Az átválthatósági prémiumot pedig később határozzák meg, de 30-35 százalékkal magasabb lesz a Mol kibocsátáskori átlagáránál.
A kötvény 2017. január 25. és 2017. július 21. között lesz átváltható. Tehát a következő 3 évben a Mol tulajdonosknak nem kell aggódniuk attól, hogy a CEZ piacra borítja a 7,6 millió Mol részvényét.
Ha az elmúlt 30 napos Mol részvények átlagárából indulunk ki, akkor nagyjából 18 550 - 19 300 forint körül alakulhat ki az átváltási ár.
lehet, hogy nincs igazam, de én fordítva látom. A közzétett átváltási ár 1 részvényre 61,25 EUR, ami a kötvény induló árazásához képest kb. 35 % hozamnak felel meg, amit persze erősen torzíthat az EUR/HUF árfolyamváltozás, ami a sötét ló az egészben. Továbbá az sem egyértelmű, hogy azt írták, a futamidő 2,5 év, másrészt viszont a lejárati időnek 2017-et írtak. A kettő együtt csak akkor lehetséges, ha a jegyzés nem mostanában kezdődik, hanem jóval később. Az átváltási ár alapján én inkább árfolyam-emelkedést várok, mert nem látok ésszerű magyarázatot arra, hogy miért venne vki. most 13,8 alatt, ha a kötvény által kínált hozamot egy likvidebb eszközzel is elérheti.Persze lehet, hogy nem jól látom.
De akkor még mindig nem számoltam azzal, hogy a kibocsátó 17-ben visszahívja a kötvényeket és kifizeti a 0%-os szelvényt.
Ez így viszont nem hangzik rosszul. Akkor tényleg nyugodtan lehet venni 13,8-nál.
Törölt felhasználó2014. 01. 28. 17:35
Viszont volt legalább forgalom, azaz valami készülőben lehet, mert az elmúlt időszakban át sem lépte nagyon az 1 milliárdos határt, sőt néha bőven alatta volt. Ha nagyon esik, akkor lehet hígítani a pakkokat. Az OTP-hez képest azért még mindig nincs napi 10-15%-os esés. Nem is lesz szerintem itt ilyen. Emelkedni viszont emelkedhetne a napi max. 15%-on. :)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.