link
"A KBC Securities intézményi fundamentális elemzője úgy véli, az előző negyedévhez és a tavalyi év azonos időszakához képest is lényegesen jobb lesz a társaság eredménye. A jó teljesítmény jelentős részét beárazhatta már a piac, így limitált lehet a reakció."
Mennyit árazott be a piac??? A 18-19K között árfolyamot ?
Viccet félre téve, ha 16-ról 19-re tekintjük a zászló rúdjának akkor csillagok szerencsés egyűtállása esetén 21-ig juthat. Nem megbízható, az OTP is addig lobogtatta a zászlót februárban 4180-non, hogy végűl letört.
Lesz itt kitörés ha ORBI-ék kényzserűlnk dobni a 30% fölötti pakkjukat!!!
Törölt felhasználó2012. 11. 11. 20:10
Kerestem fals kitöréssel kapcsolatos grafikonokat: vajon miként alakult utána..., esetek többségében lefelé indult el..
Van vkinek ezzel kapcsolatban "használható" tapasztalata?
Hmm, jelenleg szinte csak a Random (alacsony)kondikkal lehet DT-zni, az Erste kondikkal már alig lehet, egyszerűen már túl nagy a kockázat, hogy már a brokidíj sem térül meg (!), nemhogy nyerő is legyen rajta. Ismert tény, hogy szinte hónapról hónapra csökken a forgalom a BÉT-en, az új sarc utolsó szegecs lesz a koporsóba. Most valszeg egyesek jönnek azzal, hogy akkor ne (csak) napizzak, hanem swingeljek vagy akár kimondottan hosszútávra rendezkedjek be: ezzel csak annyi a gond, hogy a likviditást teljesen kiölik, ami pedig köztudottan szélsőséges árfolyammozgást fog generálni.
És mégis mikor tudjuk meg hogy a random megszünik-e jövöre vagy sem? Én randomos vagyok, ês rohadtul nem örülnék neki, jó kondicioik vannak a többihez képest. Ez a sok nyomorult intézkedés teljesen El fogja lehetetleniteni a kisbüfik tözsdézési lehetöségeit... megint a kisember fog szivni...
2014 azért még odébb van, addig még sok víz lecsorog a Dunán. Engem inkább a Xetra kereskedési rendszerre történő átállás aggaszt, az vajon hogy fogja érinteni a kondiciókat.
Pl. ha Random Capital megszűnne jövőre az bizony sokunkat kellemetlenül érintené. Írásban rákérdeztem, hogy érinti őket a rendszer változás nem válaszoltak rá. (A hallgatás is sajnos egy bizonyos válasz.)
Tud valaki a KBC-nél európai és amerikai tőzsdékre kedvezőbb kondíciókkal kereskedési platformot ajánlani? Megköszöném.....
Egy biztos...kizárólag negatív hatása lesz.
Vagy át kell állni totális shortos lelkületre,vagy befejezni a tőzsdézést.
Jómagam erre törekszem záros határidőn belül.
Az ez másik kérdés, bár rendkívül súlyos problémát fog sztem okozni, elsősorban a DT területen és banki hátterű brokicéggel szerződött kisbüfik esetében. Ma már is problémás a magas brokidíj (legalábbis a napi mozgásokat tekintve!), amit csak fokozni fog a tranzakciós adó. Márpedig DT szükség van, hiszen ez adja a napi likviditást (a nagyok nem mozognak minden nap) és ennek hiánya nagy kilengéseket okozhat. Kurvára nem örülök neki a jelen problémák ismeretében.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.