Huu én at eddig sosem figyeltem, csak mostanság kezdtem el azt nézegetni, de még pozit nem nyitnèk rá. Mol pakkom beállitottam eladásra 19 000-re. Remélem feljön odáig, mint mult pénteken.
Jajahm, értem én ..., elcsesztem én is a mai napot a remegésemmel, de mivel múlt alkalmommal megégettem magam (valljuk be "sportszerűtlen" volt a felhúzás), most meginogtam. Amúgy pedig többször is bejött a sávozási kereskedésem mind long, mind short irányban.
Mult héten eladtam 650-en a pakkom, és elindult, megérintette a 19 000ret is. Majd megütött a guta. Tegnap vettem 600-on, ma gondolkodtam 800on hogy eladjam, nem tettem, nem akartam úgy járni mint pénteken. Most majd megüt a guta...
te nyilvánvalóan sokkal régebb idő óta figyeled: ha látod, hogy sávozik, akkor használd ki, ha nincs jobb kereskedési lehetőséged, de nem ülj csak úgy tehetetlenül ...
amúgy megint az a kurva germán precízitás: 19K-ig fel- majd vissza lefelé 500 felé.., most éppen 200ft-os bruttó nyerőben ülhetnék.., ha megjátszottam volna - megint...
Amúgy ezen már gondolkodtam...kétség kívül aki él és mozog és tőzsdézik,mindenki így jár szinte mindig és szinte kivétel nélkül.
De akkor vajon ki a búbánat keres?
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.