Hát igen, Mollyt nem olyan könnyű megszerezni. :-P :-)
Amúgy ma is alsó támasz körül zárt. Ha pedig az én chartom nem csal, és Molly mozgását összehasonlítva OTP-ével... itt készül valami... Van ám lemaradás.
Lehet még időben át kell szállni egisbe....semennyire sem tartom természetesnek a mol mozgását,és ha tudatosan manipulálják,akkor öreg korunkig elpöcsölgethetünk itt egy kanyi haszon nélkül.
Dögöljek meg ha értem miért jobb rombolni ismét...
Na kellemes hétvégét mindenkinek,aki meg moslék módon lehúzta direkt,költse gyógyszerre!
Boli alapján tényleg nagyon szűk a sávozása (100-150) a szélesebbik értelemben vett 18100-19000 között. Jövő héten már történni fog valami, pláne, hogy Oti is kritikus szinten áll..
Gyerekek,ahogy ezt elnézem,minimum a mai napra ezt baszhatjuk.Amint lehetőség lett volna a külföldi jó adat meglovagolására,abban a szent másodpercben befenyítették a papírt 500-on.És van egy gyanum,hogy zárás végéig be is fognak tartani neki,nehogy 0,2-nél nagyobb legyen már az emelkedés.
1400 ft árelőnyt adtunk le.
És ha így haladunk,annyi hátrányunk is lesz benne.
Lehet érdemesebb lenne oda átszállni,hamarabb lesz meg egisben a 20 k mint itt.
A rally a mostani magas szintekre épülne ? Hmm...bár az is igaz, hogy az ingyen lóvénak ez az egyik kimondott célja: növelni az eszközök értékét, árfolyamát...
Telcsibe nem ástam bele magam: amikor 387-re ment le asszem egy pénteken, na akkor ajánlotta még Bogi007 otp fórumról és már majdnem vettem is, de úgy gondoltam , hogy majd hétvégén átnézem ezt a papírt, után meg már durván felment. Most meg csak 400 alatt vennék.., így sávközépen lutri..
Arra számítok, hogy okt. végén lesz egy rally(elnökválasztás). Sajnos az otiból kimaradtam, mert féltem tőle mint a tűztől. Egyszer keményen beragadtam, és csak bukóval tudtam kiszállni. Elég nagy pakk volt, és nem volt idegem kivárni. De nagy tanulság volt. Otihoz kell a türelem:-).
De az nem semmi, amit az Mtel-el művelnek, ekkora manipulációt már rég nem láttam. Ennek a papírnak 500 Ft. körül kellene lennie.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.