Mindegy.
Sasolunk a jelre.
Jómagam is azt gondolom,ha meggyőzően átlépi a 19 k-t,még aznap 2-sel kell kezdődnie az árfolyamnak.
Kérdés,mi a meggyőző?
Nem fordul e le megint róla akár egy ezres erejéig?
Nagy darabszámnál még 500 ft sem mindegy.
De még kicsinél sem.
Mindegy.
Sasolunk a jelre.
Jómagam is azt gondolom,ha meggyőzően átlépi a 19 k-t,még aznap 2-sel kell kezdődnie az árfolyamnak.
Kérdés,mi a meggyőző?
Nem fordul e le megint róla akár egy ezres erejéig?
Nagy darabszámnál még 500 ft sem mindegy.
De még kicsinél sem.
hát ez ilyen én gondoltam is rá mikor adtad...hogy akkor én nem aztán majd meglátjuk mondjuk nekem is 120 volt amiből dobtam 50 db és visszavettem harmincat így most száz van... szóval a tiedhez képest semmi darabszám...meg paliéhoz képest is...
Köszönöm az együtt érzést.
Fejem szerencsére nem fogom,mert ezerszer jobban meglepödtem volna,ha most jó haszonnal vissza vehettem volna.
Viszont el kellett adnom,mert ha mégis vissza fordult volna az ár,akkor nem érte volna meg a befektetés a kisebb haszonnal,vagy a várakozással.
Nekem ez a menet addig tartott.
Várom a következőt.
Addig is szurkolok a bent maradottaknak.
Részemről semmi meglepőt nem látok.
Kitáraztam--->ellentmondást nem tűrő emelkedés.
Majd ha visszaveszem jön a szokásos korrekció.
Most pozi nélkül emelkedést gondolok a mai napra mindenképpen.
Nálam az utolsó csepp pohárban a múlt héten volt.TA szerint kitörési helyzet,kiváló nemzetközi környezet,emelkedő olajár....erre esünk 3 %-ot.
Na azóta rosszul vagyok bármiféle esély latolgatástól,piros v fehér ruletten több esély van a nyerésre mint itt.
Szerintem itt se TA se forgalom,se nemzetközi helyzet nem számít.
Kizárólag az számít, hogy akik eddig adták,vagyis nem engedték emelkedni,most mit akarnak.
Az meg hogy nincs forgalom,mit számít?Kb ezerszer olvastam elemzéseknél,hogy na,megjött a forgalom most már nem is tud továbbmenni.(forgalom megöli az irányt)
Nem meggyőzni akarlak,ez csak szvsz.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.