Én ugyan így vagyok ezzel.
Ma azért biztonság kedvéért már vettem egy adagot,igaz,el is adtam volna nap végén ha van rajta valami morzsa,de nem volt.
Remélem hétfön a molli napja lesz,otp-nek illene pihennie.
Részemről mind két irány jó,felfele is,lefele is vásárolni szándékozom sávosan.
Na persze jobb lenne ha már végre elindulna rendesen,egy újabb 8%-os napot igencsak el bírnék képzelni..:-)
Molly szépen lejött 800-ra, újra azon gondolkodok vajon beszállóérett-e vagy sávozással lekullog 18500 környékére, illetve szélesebb értelemben 18100+ -ra..(tudom vannak akik magasabban vannak benne, bocs a kissé ingerlő kommentemért). Nagy dilemma ez ...
ez is jó:Az MTelekom is emelkedő pályán fejezte be a kereskedést, a távközlési részvények 0,5 százalékkal erősödtek, így 426 forinton fejezték be a napot.
"A csökkenő olajár is szerepet játszhatott abban, hogy a MOL 0,8 százalékos veszteséget könyvelhetett el a hét utolsó napján, az olajpapírok így lefordultak a 19 000 forint körül húzódó ellenállásról. "
És van annyira rafinált olajpapír ez a mol,hogy szinte csak rá hat negatívan a csökkenő olajár,az összes többi,tőle már jóval többet emelkedő szektortársnál pedig további emelkedést vált ki.
Cseles,cseles....
Mondjuk azt nem értem,hogy egy 2,6 milliárdos vagyonból hogy lehet a felszámolóé 2,2 milliárd,és csak a morzsa a jogos követelőéké?
Mekkora égbekiáltóan egy nagy marhaság ez?
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.