Ismerős... ugyanígy jártam.
Nem tartotam magam a helyes gondolat vérehajtásához.
Most alig 5 órán belüli jó kis nyerő helyett szép kis mínusz a végeredmény.
Nem lehet itt álmodozni, lacafacázni.
Mint a gép... tudod ! :-)
Megint következetlen voltam a helyes elgondolásom végrehajtását illetően, az idén már háromszor számolgattam a MOL-OTP ellentétes mozgású napokon átváltáskor, hogy alakulnak a db számok, mindig vastagon bejött volna. Szerdán OTP-ről MOL-ra, csütörtökön MOL-ról OTP-re kellett volna tenni a tétet.
Egy biztos: a 8 fekete gyertya után ma egy alig látszó, de üres fehér az eredmény. Általában minimum 3 ilyen gyertya kell ahhoz, hogy az irány be legyen betonozva. Reménykedjünk. Jó éjt mindenkinek !!
Szerdán a +4%-os OTP napon írtam, hogy variálok a MOL-ra történő átnyergelésen, egy baj van vele nem léptem meg, ha megteszem 3db MOL lett volna rajta a bónusz, így múlt hét hétfő óta csak mozi.
hát...ja örült h igaza lett...okoskodott amúgy meg kicsit korán nyitotta...mondjuk ha nem jön be tuti nem linkeli be...én pl 485-adtam el...ő akkor már sortban volt gondolom 500 fölött beszart h elmegy 20ig...
ÓÓÓÓ, Balu, ne aggódj, a magam kis 40 darabjával nem sok aggodalomra van okom.
Egyébként sem nekem címezte, hanem Tchongee-nak.
De azt rohadtul utálom, amikor valaki kárörvendő bejegyzéseket írkál, sok-sok vigyorgó smile-ival.
A tőzsde arról szól, hogy aki nyer, az elveszi mástól a lóvét.
Ezt mindenki tudja, elfogadja, tisztában van vele. De az ilyen hozzászólásoktól ökölbe szorul a gyomrom.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.