Napos MACD mar lefele nez egy ideje, Most a 200 napos ujra a kepbekerult. Ajajjjj PS: Eddig csak celar csokkentes jott ide, emeles nem, az csak az OTPben volt
Na leírom, csak eddig ültem a dugóban hazafelé, mivel olyan drága a benzin, hogy már mindenki autóval jár. Ha X szereplőnek ki kell szórnia mondjuk 500k darabot adott időpontig akkor általában nem ráönti a piacra, hanem okosan meg tudja találni rá a vevőket. Ugyanez igaz szokott lenni a vételekre, ha nem sürgős akkor meg lehet találni “könyvön” kívül az eladót. Így nem tolják el teljesen az árfolyamot, nem alakul ki pánik, stb. Én ennyire gondoltam csak. A nagyobb szereplők azért pontosan tudják, hogy ha készül nagyobb eladó vagy vételi mennyiség.
Bizony , beetetik a sok tapasztalatlan büfit ... Kis tételekkel felhúzzák ( az eladó tételeket ők maguk kiveszik a könyvből ) , és a végén van kire ráadni !!! Gratula ...............
Azt tudom, hogy ha én venni akarok és van egy infóm, hogy havi záráskor lesz x százezer darab eladó akkor addig nem fogom napközben megvenni. Lehet, hogy az egész heti nap végi vételek azért voltak, hogy azon az ársávon kopjon az eladó pakk és ne most öntsenek be 3-400k darabot.
Minek fórumozni ezzel az erővel? Ez a “minek vette xy magasabb áron” egy olyan dolog amiről lehetne beszélni. Oszti előtt ki vette 3100 felett? Nagy forgalommal ráadásul. Oka volt rá, gondolom tudta mit csinál, de látjuk az árfolyamon, hogy nem biztosíték semmire.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.