A MOL stratégiája arra törekszik h vegyiparból legyen minél több profit, erre van esély? Szerintetek tényleg megveszik a repteret? A downstream és a fogyasztói üzletág a leginkább nyereséges?
Éppen azért várok emelkedést, mert esett éppen eleget, időben sem kevés már. RSI alapján pl. inkább már emelkednie kellene, de az MACD is kezdi az emelkedési jelet beadni.
Nem is írtam, hogy mindentudó vagyok. Örülök, ha nem voltál mínuszban, csak nem ez érződőtt a hozzászólásaidból. Az emelkedő hullámot én még nem érzékelem 2400-ról főleg úgy, hogy jelenleg 2450 az ár és a mellékelt napi charton is inkább oldalazást vagy csökkenő trendet érzékelek. https://www.tradingview.com/x/k129eLOv
Látod, te sem vagy mindentudó. Nem voltam egy percig sem mínuszban, május óta. De az emelkedést várom, valóban. Az emelkedő hullám viszont nem ma kezdődött, hanem 2400 környékéről.
Minden hozzászólásodnál érződik, hogy pozicióban vagy és a jelenlegi árnál többé vetted, így mínuszban vagy. Minden chartból csak azt szűröd le, ami emelkedésre utalna. Emelkedő hullámban van, mégis pár ft híján 2494-ről lejött már a tegnapi záróárig, ami 2434.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.