én az IHS-ben reménykedem. ma vettem még részvényt és certit is, ezekből a részvény 70%-át, a certiből mindet kiszórtam nyerőben. sztem még 1-2 nap maszatolás itt, aztán megindulunk. ha mégsem, újratervezés...
Reggel rákérdeztél a short lehetőségére, és választ is kaptál! Az Investing órás TF-re és felette jelenleg is eladást javasol. https://www.investing.com/equities/mol-hungarian-oil---gas-nyrt-technical Ha nehezen viseled az átmeneti veszteséget, akkor figyelj a hozzáértő és valóban kívülálló szakemberek (pl. Investing gárdája) jelzéseire is, vagy hagyd a csudába a tőzsdét! :)
WTI-t vettem. veszélyes, mert ilyenkor, ha kevés szereplő van - amcsik ugye pihennek,- könnyen esik lefelé. Aztán sorra jönnek a stoppok meg ütik ki a certiket, beindul egy komoly öngerjesztő folyamat. 69-en a EMA 200 van, az azért illene, hogy megfogja. Hétfőn jöhet újabb pánik, mikor a specifikus alapokból kivonnak egy csomó pénzt. Biztosan lesz csomó lezárós hír is hétvégén. Mindamellett, hogy energia és olaj éhség van, állítólag.
Sok sok hírrel’ Riogatják az idióták az emberiséget a szupervariáns zagyvasággal, pánikkeltés, káosz, az emberek meg mint a birkák… Akkor lesz vége ha senki nem kattint rá a vírusos hírekre.
Ilyen olajár esés,hogy nem fogja utolérni a MOL-t azt én nem hiszem el....plusz én számítok további lezárásokra,korlátozásokra....itthon is.... Én óvatosban vagyok már nagyon
Ahhoz képest, hogy 2400 környékén szeretnék bővíteni, már ha sikerül. Ha nem, akkor a meglévővel utazok vissza 2700 környékére. ;) Miért, te mást látsz a charton?
A MOL-t ma megmentette valami nagyon vastag f..u gyerek. Mondjuk mennyiséget venni ilyenkor lehet. Izgalmas hétfő lesz, meg az egész jövő hét izgalmas lesz. Sos-Sok hírrel. És mindig legyen cash, hogy tudj venni!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.