Topikgazda: bpmcwap 2008. 12. 18. 09:44

MOL: újabb részletek!  

Ugrás a cikkhez
Piaci forrásból származó információink szerint a tegnapi MOL könyvépítés során a közel-keleti befektető 12,600 Ft-on vásárolt MOL részvényeket.

A tranzakció teljes részleteiben még mindig nem ismert, de egyre több részlet szivárog ki róla, melyekkel jelen cikkünket folyamatosan frissítjük.

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=107690
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2008. 12. 18. 10:11
Előzmény: #2  bpmcwap
Én adtam volna neki 12.000 hufért is.
bpmcwap
bpmcwap 2008. 12. 18. 10:08
Előzmény: #1  portfolio
"Érdekesség, hogy állítólag a tegnapi könyvépítés során először egy a vásárló számára kényelmetlenül magas (egyesek szerint 14,000 forintos) árfolyam alakult ki. Ezek után a szervezők a több magas áron kínáló eladó felé jelezték, hogy a kívánt áron nem, 12,600 forinton azonban meg tudnának szabadulni pakettjüktől, amire azok módosították elvárásaikat. "

:DDDD

ez jóóóó, ez nagyon jó.... :DDD tegnapelőtt még 9000 alatt forgott a mol, aztán jön egy vevő és mindjárt 14000ért akarják eladni neki...:DDDD még jó hogy odakoppintottak az órukra hogy annyiért már nem is kell... :DDD mondjuk nem tudom nem e lett volna olcsóbb a piacon összeszedni, bár ki tudja mi volt ilyen nagyon sürgős... max 3 hónapon belül ugyis kiderül, mert annyi idő alatt még én is összetudtam volna szedni nem hogy egy ING.... :DDD

Topik gazda

bpmcwap
bpmcwap
5 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek