vagy nem :) ebben semmilyen pozit nem vettem fel, de egisszel együtt jól megshortolom, ha a piac megindulna lefelé... ők esnének a legtöbbet sztem egy nagy zuttyban
:)) Ha jól emlékszem, a firfox-on ment 90%-on is és talán alatta is, de nem mindenhol. Már régen volt és lehet valahova el is mentettem tanulmányként, de már nem tom hol keressem..:) Mot a choremt cseréltem canaryra, mert valamit megváltoztattak és nem volt már praktikus, de szerettem ! Ja megvan, a levél értesítő háttere fehér lett a feketéből, hát csesszék meg a fehér alapon ....! A canaryban meg nem működött AdBlock rendesen, de egy kis túlóra és nincs reklám a fórumban! :))
Ezt nem tudom eléggé megköszönni de igen, én is 90% on nézek majdnem mindent, és ha áthúzom a laptopról a képet a nagy monitorra, ott bezek tökéletes... na de most megjavult.. ezt a szívást... én már a céges tűzfalat is kikapcsoltam, sütik előre hátra... na.. kösz
chrome canárit használom most, vagy mi a neve.., de a lényeg olyasmi volt, hogy az invest lapján fent a jobb sarok beállításoknál a böngészőben, tedd 100%-ra. Elég csqak az invest lapon!
Találkoztatok már olyannal, hogy az investingen atechnical chartban, fibonál nem írja a számokat, csak a 0-át? Igen a tulajdonságok alatt be van kapcsolva.... előre is köszönöm, ha van ötlet
Akkor nagy vonalakban a tervekről! Az első ABC terv volt a piros pingi! A szakadás mindjárt a 61.8-ig történt, majd egyenesen a célzónába, úgy ~115%-ig! Itt elkezdődött egy alj építés, konszolidáció, az emelkedő trend 0.618%-s szintjénél, több mint felét visszaadva a száguldásnak! A madárra innét nem is volt szükség, az erős fibos korrekciós szint jól behatárolható. Volt már két nagyobb" próbálkozás is, de csak a rövid célárat sikerült elérni és abból is lefordult. Lesz e harmadik nekifutás? Jelenleg beszorult a két madár, támasz és ellenállás fedésben lévő zónájába! Fellélegezni a korrekció korrekciójának ~50%-nál (2900) lehet", ez jól látszik a piros 61.8-s támaszból is, ami most ellenállás is lehet! Legyűrve viszont fellélegezhetne az "árfolyam"...! Azért lefele is van tér bőven és még nem tudni, h melyik nagy madár ül a mágnesen!! Ők még nem férnek rá a monitorra, csak az ellenállásuk a nyilak végénél! Ennyit a messzeségekről! MOL.... https://ibb.co/DQZY89m
Farkasfű, te mennyire hiszel az ilyen zászló, csésze meg a tudja fene alakzatokban? Itt most igaziból kéne valami forduló? de még nem teljesen tiszta, hogy végre ehetnek a madarak, vagy előbb kijönnek a többiek, hogy legyen hely a vízben?
na igen ehhez kell a story, hát akkor jó lenne mielőbb leérni értük, mert fáznak, fent meg éhesek Szerinted mennyi idő ez nekik még, amit ki kéne bírni?
MOL topik