Aranyhalat bérelhetnek a magányos vendégek a belgiumi Charleroi-ban lévõ reptéri hotelben. A Brüsszeltõl nagyjából egy órányira lévõ hotel recepcióján egy "Bérelj halat" feliratú akváriumban úszkál a szálloda három aranyhala.
köszi, most akkor is kivárok. az első 3 szám lement, a többi későb jön, eddig a munkának adott 100 mínuszból 3-at sikerült mindössze teljesítened, ez gyengusz eddig! :) 3/100 gyenge...
remélem nem zavartalak össze nagyon, ez most a 3-as, a többit később, szeretném ha sokat gyakorolgatnád az átjelentkezgetést hogy mindig olajozottan menjen. :)
nehogy azt hidd hogy ma elfelejtkeztem rólad. Én nagyonis törődök veled! 1-10-ig fogok számozni kommenteket, amire az átjelentkezéseiddel összesen legalább 100 mínuszt várok ma el. :))
így sejtettem, akkor most az előbbi 2-n áll, a korábbiak 4-en. Tök gáz hogy új kommentek vannak, igaz? Kezdheted nulláról, sose lesz annyi mínusz mindenhol. Undorítóak ezek a kommentelők igaz sanka? :))
de most miattam igazán nem kellett volna ennyire belelendülni. :)) most hogy lesz akkor? erre utóléred magad hárommal vagy a többi 3-ast nyomod tovább új nickkel és akkor ez lemaradásban lesz? Van valami best practice? :))
MINUSZOLO! Aranyhalat bérelhetnek a magányos vendégek egy belga hotelben - Nem lennénk a helyükben
Ugrás a cikkhez