Topiknyitó: kukker 2022. 09. 03. 16:03

Milyen felhatalmazás mentén háborúznak országok vezetői más országokkal?  

Mindentől függetlenül, a kérdés adott.
Konkrétum, hogy melyik választó adott konkrétan felhatalmazást arra, hogy valaki háborút indítson, propagáljon, szítson, abba kívülállóként belépjen.
Nem magyarázásra vagyok kíváncsi, hanem, hogy honnan van az a konkrét felhatalmazása, IGEN-e erre a cselekedetre?
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
kukker 2022. 09. 07. 17:34
#8
Egy évvel elhalasztották a nők katonai nyilvántartásba vételét Ukrajnában
 Az Ukrán Védelmi Minisztérium 2023. október 1-jére halasztotta a nők katonai nyilvántartásba vételét – jelentette be Hanna Maljar védelmi miniszterhelyettes szerdán.  A helyettes kiemelte, a döntés értelmében nem tiltják meg az ukrán nők külföldre utazását és egyúttal emlékeztetett arra is, hogy a nők érintett szakmák-szakterületek szerinti kötelező katonai nyilvántartásba vételére vonatkozó szabályát pontosan a törvény szabályozza. Ez a rendelet nem változtat a jelenlegi jogszabályok normáin, de lehetővé teszi a szakbizottság, majd a parlament egésze számára, hogy véglegesítse és módosítsa a jogszabályt a probléma megoldása érdekében 
Az Ukrán Védelmi Minisztérium 2023. október 1-jére halasztotta a nők katonai nyilvántartásba vételét – jelentette be Hanna Maljar védelmi miniszterhelyettes szerdán.  A helyettes kiemelte, a döntés értelmében nem tiltják meg az ukrán nők külföldre utazását és egyúttal emlékeztetett arra is, hogy a nők érintett szakmák-szakterületek szerinti kötelező katonai nyilvántartásba vételére vonatkozó szabályát pontosan a törvény szabályozza. Ez a rendelet nem változtat a jelenlegi jogszabályok normáin, de lehetővé teszi a szakbizottság, majd a parlament egésze számára, hogy véglegesítse és módosítsa a jogszabályt a probléma megoldása érdekében"
Miért nem fogják fel az emberek, hogy ők a szavazók, és ha ők azt mondják, hogy nem akarnak katonásdit játszani ebben a hazugságban, ahol a vezetők egy leosztott forgatókönyv szerint csak azt akarják, hogy a "kisember" ölje a másikat az általuk kreált háborúban?
Mikor esik az le, hogy ha mondjuk egymillió nő, annak a férje, a gyerek, anyja-apja, anyósa, apósa kimegy az utcára, akkor ledózerolják azt a pár mocskot, akik azt képzelik, hogy ők majd kitalálják, hogy "neked meg fegyvert kell fognod és azt lelőni, akire én azt mondom, hogy le kell lőnöd"
Vajon ez mikor esik le?
kukker 2022. 09. 07. 17:33
Törölt hozzászólás
#7
kukker 2022. 09. 04. 08:03
Előzmény: #3  kukker
#6

Aki erre mínuszol, aki itt mínuszol, számomra az a háborút, a gyilkolást vágyja.
Hajrá barátom, a saját életed vesszen akkor, ha ez hajt téged.
kukker 2022. 09. 04. 06:23
Előzmény: #3  kukker
#5
"Hol van a világban az az embertömeg milliószámra, akik háborút akarnak."
"Több felszólaló bírálta, hogy a kormány fegyverekkel támogatja Ukrajnát, miközben elhanyagolja a cseh lakosság érdekeit. Mi nem állunk háborúban senkivel, ez nem a mi háborúnk, mi áldozatok vagyunk"
kukker 2022. 09. 04. 06:21
Előzmény: #3  kukker
#4

Hetvenezren tüntettek a kormány ellen Prágában 
Kuli Orsolya követés 2022.09.03. 18:24
Tízezrek követelték szombaton délután Prágában a Petr Fiala miniszterelnök vezette jobboldali ötpárti kormány lemondását. A felszólalók többek között azt bírálták, hogy a kormány fegyverekkel támogatja Ukrajnát, miközben a cseh lakosság érdekeit elhanyagolja. A Csehország az első helyen! jelszóval megtartott tüntetésen felszólalók szerint a mai cseh kormány antiszociális, képtelen megbirkózni az energiaválsággal, a növekvő inflációval, hibás politikájával szegénységbe taszítja a lakosságot, és katasztrófába sodorja az országot. Követelték, hogy a cseh gazdaság szabaduljon meg a külföldi függőségtől, az ország legyen semleges, és a kormány állapodjon meg Moszkvával az orosz gáz behozataláról – írja az MTI.
A kormány gazdaságpolitikája teljesen elhibázott, s ha ehhez hozzáadjuk az Európai Unió hasonlóan hibás zöldpolitikáját és Ukrajna-politikáját, akkor az eredmény nem lehet más, csak katasztrófa és szegénység – jelentette ki a tüntetésen Miroslav Ševčík, a prágai Közgazdasági Főiskola nemzetgazdasági karának dékánja. A felszólalók – döntően nemzeti irányultságú civil szervezetek és parlamenten kívüli pártok képviselői – a kormány mellett élesen bírálták az Európai Uniót is, elsősorban Brüsszel energiapolitikáját, s egyben elhibázottnak minősítették az orosz–ukrán konfliktushoz való hivatalos hozzáállását. „A mai kormány talán ukrán, talán brüsszeli, de semmiképpen nem cseh. A mi érdekeinket semmi módon nem védi” – hangsúlyozta Zuzana Majerová, a Trikolóra párt elnöke.
A parlamenti pártok közül a tüntetést egyedül a Közvetlen Demokrácia Pártja (SPD) támogatta. Több felszólaló bírálta, hogy a kormány fegyverekkel támogatja Ukrajnát, miközben elhanyagolja a cseh lakosság érdekeit. Mi nem állunk háborúban senkivel, ez nem a mi háborúnk, mi áldozatok vagyunk – mondta Hynek Blaško nyugalmazott tábornok, az SPD európai parlamenti képviselője a kormány Ukrajna-politikájának megváltoztatását követelve.
kukker 2022. 09. 03. 16:05
Előzmény: #2  kukker
#3

Hol van a világban az az embertömeg milliószámra, akik háborút akarnak.
Mutassák meg a világ politikusai, hogy hol van ez az embertömeg, akiknek milliói, százmilliói konkrétan háborúzni akarnak a világban.
kukker 2022. 09. 03. 16:03
#2

Mindentől függetlenül, a kérdés adott. Konkrétum, hogy melyik választó adott konkrétan felhatalmazást arra, hogy valaki háborút indítson, propagáljon, szítson, abba kívülállóként belépjen.
 Nem magyarázásra vagyok kíváncsi, hanem, hogy honnan van az a konkrét felhatalmazása, IGEN-e erre a cselekedetre?

Topik gazda

kukker
4 4 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek