Két ünnep között ill. januárban leszek.
Remélem beszélünk és esetleg reagáltok azokra a dolgokra karácsony után, amit írtam. Érdekelne a kritikai észrevétel a HSZP esetében. - Írtam hol lehet elérni.
De itt egy link is: link
Boldog Karácsonyt!
Már csak 1-2 nap...
Már csak 1-2 nap...
Nem akkor leszünk magabiztosak, ha mindig igazunk van, hanem akkor, ha nem félünk a tévedéstől. (McIntyre, Peter)
Amúgy - ha a visszajelzést nézem - én is hibás vagyok dolgokban. Lehet nem "így" kellett volna... és én is elnézést, ha bárkit megbántottam.
Egyébként a helyzet - rosszándék nélkül a következő:
- Akartam írni egy mókás cikket... megláttam egy mikulásos képet.. ez jutott eszembe
- Megírtam a cikket...
- Kiraktam az oldalra, gondoltam ha már továbbküldik és én lennék a webmester is, miért ne tennék hozzá reklámot.
- Ezután szerettem volna, ha többen látják.... - Ennyi!
A tanfolyamról pedig annyit, hogy majd ha kész lesz az Ingyenes alaptanfolyam és az ismertetők, akkor olvassátok el. - Utána KÉREM is, hogy osszátok meg velem a kritikai észrevételiteket. Remélem pozitív csalódás is lesz!
Az oldallal amúgy több célom van! - megjegyzem igen nagy része nem "profitorientált".
Amúgy ha már a kritikáknál tartunk, megteszitek, hogy véleményezitek a HSZP-t? Komolyan érdekelnének a kritikai észrevételek. - Persze ha valami tetszik akkor az is - bár gondolom azt kevésbé fogom hallani!
Ez elérhető az oldalamon az "Számolók" menüpontban!
Szia! ... nemtudom ... azért linkeltem be és küldtem priviben pár embernek, hogy megvitassam ezt a dolgot. - Mert érdekel!
Azt látom, ha tartalmat teszek fel (mókás elemzés) akkor az szar! :) --- Ha a tartalom jó (videő) (bár nem én csináltam) - akkor az a rossz, hogy Karácsonykor... - bár egyetértek... én pár napja néztem...azóta rosszul alszom..... nézd meg mikor postoltam ezt :))
Nah, srácok a jóhangulat azért maradjon meg. Egy rossz indítás (a részemről) még hozhat kellemes társalgást. Minden emberben vannak értékek. - És apropó az első videóval kapcsolatban - nekem mindegy ki miben (isten(ek)) hisz. Én az embert nézem és az értékeiket! (Nem a Rolex órára értem) :))
Nem vagyok profi marketinges, de van hozzá közöm.
A tőzsde nem megy rosszul... tudok egy-két dolgot... különben szart csinálnék a számból a tanfolyammal.
Amúgy nem létkérdés.. kicsit ha jobban ismernétek!...
Jah... nem akarlak én megtanítani téged semmire. Maximum dumálni erről arról - ha nem vagy elleneszenves velem.
De tényleg nem itt kéne dumálni ha egyszer arra vetemedünk hogy beszélünk! :)))
Vagy már annyira ellenszenves volt a "Mikulás Pdf"-em bemutatkozása, szóba sem állnál velem?
Pedig lehet bírnánk egymást. :)
szikrashark[kukac]freemail.hu -ra dobj egy emailt, ha gondolod, én nem tudom a tied. --- Utána megadom a rendesebb emailom... csak a nyavajás spamek...
"használják ki a közösségben rejlő lehetőségeket! "
itt semmiféle erőfitoktásról nem volt szó szvsz, csak a fenti mondatodat ki igy ki ugy értelmezi én pl nem ugy hogy nyomjam az oldalam linkjét minden hszem után.... ennyi csipi a bögyöm.... egész évben nem látni soha, nincs véleménye, nincs gondolata... évente van 10hsze abban is linkeli az oldalát.... monyuk ez is egy fajta kihasználása a közösségben rejlő lehetőségeknek, ellenben ez esetben nem értelek....
az "elemzésére" előttem szólóval értettem egyet, hogy tényleg kicsit szánalmas volt, de ugyanabban a hszben ugyanakkor még irtam is hogy ilyen hujeségeim nekem is vannak és együt tudok vele érezni.... :) nem volt itt semmi duhajkodás! sőt még azt a nyomi kis videot is belinkeltem... :) ettől függetlenül nem teszik amit csinál és nem is fog...
-----
ellenben visszaolvasva most majd el sülyedek.... :(((( térdre ereszkedve kérek tőled is elnézést és minden régi forumostól!!!!Való igaz hogy ti s sokat segitettetek!!!! És az bazira nem igaz hogy csak a google a barátom!!!! Sajnálom!!!Tényleg!!! Sőt!!! Itt szeretnék elnézést kérni mindenkitől akivel szemben ez inkorrekt volt!!!!
ny.janos, Tbarna, JP, matteo, minden6o, panama, matgab, cst, tancs, wedge, greenspam, , don_pepe, elnokur, fairnando, kaygee, Knight Tyris, Laurion, penznyelo, prfecó és ha valakit kihagytam volna akkor ezúton kérek elnézést!!!! Hibáztam és ezt el szoktam ismerni.... még egyszer bocsánat és neked is kellemes karácsonyi ünnepeket kivánk és hasonlóan eredményes új esztendőt!
Az elemzésről a véleményem már leírtam, ismételni nem akarom magamat.
(A hozzászólásom hangos gondolkozás, ne vegye magára senki, aki úgy érzi rá nem vonatkozik.)
Elgondolkoztatott az, hogy pont az előttem olvasható hozzászólások stílusa miatt ment el a kedvem az egész fórumozástól.
Úgy tűnik divat lett az újabban, hogy a másik sikerességét vitatják a fórumozók, ugyanakkor verik a saját mellüket. Nem értem, hogy miért van szükség erre... Mintha semmi más nem lenne a fontos, mint hogy nagyobbat lódítsanak személyek, mások pedig be tudják bizonyítani, hogy az adott beírás valóságtartalma egyenlő a nullával. Elszomorít, hogy ez így van.
Fel sem tudom sorolni, hogy mennyi sok-sok segítséget kaptam a fórumozóktól anno. Szinte mindent tőlük tanultam, amit tudok. Az alapoktól kezdve a részletekig. Sorolhatnék akár neveket is, de a célom nem ez.
Sokkal inkább az, hogy (még ha a legkevesebb hatása sem lesz, akkor is) megkérjem a fórumozókat, hogy segítsék inkább egymást, használják ki a közösségben rejlő lehetőségeket!
Reménykedve egy barátságosabb hangvételű fórumban, kívánok mindenkinek Kellemes Ünnepeket, s Eredményes Új Esztendőt!
baze ez nagggggyon kemény te.... ennek hány %a lehet igaz vajon... utánna kéne nézni... de ha a fele igaz is durva lenne... mondjuk tények beállitása jobbról vagy balról, nem mindegy.... nem is tudom.... inkább nincs is véleményem.... mit nekunk amerika mig a saját kertunkbe is égig ér és nem a paszuj hanem a gaz.... brrrr. bakker stormy.... neked is.... kellemes karácsonyi ünnepekt... az én videom max csak ciki vaze, de a tiédtől vaze nekem most hánynom kell... na nem miattad, de karácsony helyett ezt valami alkalmasabb időpontba is propagálhattad volna....
:DDDD
nem vagy egyedül... én sem tudom követni a csávót.... :DDD
Amugy neki ez a szokása... mindenhol belinkelgeti az oldalát.... dehát olvashattad, hiszen profi marketinges amellett hogy profi tőzsdés... csak tudnám hogy akkor minek dolgozik.... :DDDD
Tiszta profi itt mindenki vaze... sugja má meg nekem akkor a tutit valaki.... ;)
---
waze feküdjé le aludni hogy legalább önmagad ki tudd fejezni.... még jó hogy idén már nem tőzsdézel.... én a helyedben jövőre is meggondolnám.... :)
és valóban nem ugy születtem, igazad van de van egy hatalmas országos cimborám.... a neve google... ;) na ő sokat segitett.... de most ezt nem vágom.... te most szeretnél nekem segiteni valamiben???? meg szeretnél tanitani valamire vagy hogy jön ez ide??? tényleg nem vágom.... ha igy van akkor ird be hogy mennyi és felirlak a listámra.... monyuk nem akarlak hitegetni.... elég hosszu....
stormy8 én nem tudom...
miről mi a véleményem? a videóról? aranyos , de mi köze ennek bármihez?
másképp mondva, most ez miért fontos?
nem értem......de lassan azt sem értem miről beszélgetünk, illetve kérdezősködsz...
lehet mindneki érti, csak én nem... nem tudom....
most tulképpen kuncsaftokat akarsz fogni ezen a fórumon? nekem 8, szabad országban élünk (elméletben), tehát tedd amit jónak látsz
Szia! - Semmi bajom nincs.
Nem én írok 20 kérdőjelet és ORDÍTOK! :)
Nah csak vicceltem. - Nem vettem magamra semmit... lehet az a baj hogy több mint 24 órája nem alszom... - nembaj. egyéni szoc probléma! :))
Azért kérdeztem, mert érdekelt. - Tehát tudod a technikai elemzés alapjait és gyanítom ha jövedelmezően kereskedsz akkor egész haladó szinten, stratégiát is fejlesztettél belőle, kiegészítve a kockázatkezeléssel, MM-el, stb.
A 2. -ra, hogy "nem"... nos nemhiszem, hogy semmi és senki nem segített neked. Nem úgy születik az ember!
Amúgy a videórol mi a véleményed? Az tényleg érdekelne, meg DPLH véleménye is, vagy DLPH .. elnézést még nem tanultam meg. - Lehet tudni ez mit takar?
Ennyit akartam. - Amúgy ha tudok veled pár emailt váltani, annak örülnék. Hogy miről lenne szó, azt személyesen levélben - jó? - Nem szeretném ha félreismernél.
????????????????????
??????????????????
neked most mi bajod van???? :DDDD
mit vettél magadra???? esküszöm nem értelek!!!!
-
1:igen, 2: nem,
3 MIÉRT KÉRDED???
Amúgy a linkben a "sok marhaságról"... nos örülök, megnézem majd részletesen. - Azért az én tanfolyamomról, majd olvass pár szót, hogy mit hogy miért és mennyiért... utána vádaskodj.
Valószínűleg azt is megtalálod, hogy miért oktatok, mindemellett tőzsdézem is. - Ne szóld le addig, ameddig nem ismered!
Amúgy nekem nagyon tetszik a videó amit készítettél. - Van olyan szórakoztató, mint amit én írtam.... de hát csak szerényen ugye:
Tényleg te is csinlász szánalmas dolgokat, de saját kezű dolog - értékelni kell! :)))
Amúgy jópofa!
Egyébként marketingből igazán megtanulta az ember, és látja a gyakorlatban, hogy a negatív dolgokkal kapcsolatban mindig több hang keletkezik.... Erre persze számíthatok az élet legtöbb területén, de minidg is fog vígasztalni, hogy akiktől látom, hogy tetszik egy előadásom, vagy egy beszélgetés... vagy látom, hogy megvilágítottam valamit, ami neki fontos és hasznos, akkor az örömmel tölt el!
Végül 2 kérdésem lenne hozzátok:
Ti használjátok a technikai elemzést? (igen /nem)
Volt-e bármilyen segítségetek a fentiek elsajátításában? (igen/nem)
Amúgy köszönöm a véleményeteket minden téren. Tanulni lehet belőle. - mint a legtöbb visszajelzésből.
Legjobbakat és Boldog Karit, ha nem írnánk karácsonyig többet.
háááá dlph... nem mondod.... má aszittem csak engem csesz fel idegileg a sok marhaság... volt is erről egy bejegyzésem( link )
---
stormy, meg ne sértődj de ez tényleg szánalmas egy kicsit, ellenben saját kezü meló ami szerintem értékelendő!!! ;) Szánalmas dolgokat meg én is szoktam csinálni időnként... :DDDD csak hog ne unatkozzak... multkor nem tudtam aludni, irod itt hogy oktatni szeretnél.... hát gondoltam készitek egy oktató videot a tőzsdéről, a bétről.... mi is ez valójában.... ;) fuuu halodd, azota hivkodnak hollivudbol vaze.... ;)
:DDDD
Ehun ni: link
DLPH te meg se nééézd vaze.... :DDD nagyon amatör.... :DDD egyéjszakás film....
Köszönöm a gondolataid.
Nem "Húdenagy" reklámnak szántám ám... csak kis apróságnak és akartam, hogy mindenki lássa, mert elég jól sikerült szerintem.
Nem az elemzésekből élek. - Saját magamnak szoktam elemzéseket készíteni. - Nemtudom ezt honnan vetted. - Bár terveztem, hogy januártól készítek 1-2 elemzést, de nyílván nem úgy és olyan szinten - idő hiányában is - ahogy én elemzem azt az instrumentumot, amit tradelek, ill. tradelni fogok valószínűleg.
Amúgy fogok oktatással is foglalkozni. - Az alapokat te is nagyon jól tudod és kétlem, hogy simán önszorgalomból tanultad volna meg, úgy hogy nem beszéltél - akkoriban - tapasztaltabb társaiddal. - Tudod én szeretek oktatni, mert már megkértek páran, hogy segítsek nekik... és láttam, hogy ez nem rossz dolog... ennyi.
De sok mindent tudnék még neked mondani és szerintem lehetnének jó beszélgetéseink, ha te is nyitott vagy a dologra.
Az őszinte véleményed meg tényleg nagyon köszönöm!
Azért remélem egy "kismértékben" elnyerte a tetszésedet, amit írtam.
Csak mert ennyiszer kérded, elmondom.
Gondolom arra vagy kíváncsi, valójában mit gondolok, nem hazudozásra.
Te abból élsz , hogy elemzel, én abból, hogy tőzsdézem. Csinálom, amiről te beszélsz.De nem úgy, ahogy te beszélsz róla.
Aranyos ez a kis jókívánságsorozat, Köszönöm, nagyon kedves vagy, hasonló jókat.Már megszoktam, hogy ezt a fórumot sokan reklámra használják.
Nem tudok vhogy elszakadni attól a képtől, amint látom Soros Györgyöt vagy Kosztolányit, amint aktív tőzsdés korukban arról tartanak előadást ezer dollár /óradíjért, hogy miként keresnek ők a tőzsdén óránként ennél sokkal többet.
Ez a véleményem a pénzért történő elemzésekről, a trérdelő-szobákról, meg a hasonló tanfolyamokról, ahol egyetlen nyereséges üzlet töredékéért kínlódnak azzal, hogy elmagyarázzák, hogy kell tőzsdézni.
Mikulás Rally - Exkluzív Elemzés!!
Szeretnék egy kis kedvességgel hozzájárulni a Tőzsdés-Karácsonyi hangulathoz!
Az alábbi címen elérhető egy elemzés!
link
Remélem a szakmaiság mellett, a fő célját az írás el fogja érni! Ez a cél nem más, mint a könnyed szórakoztatás!
Boldog Karácsonyt Kívánok és Kellemes Ünnepeket!