Körülnéztem, s meglepetten láttam, hogy ezzel a kérdéssel nem foglalkozik senki sem.
.
Holott érekes hatásai lehetnek:
- a piacra 'ömlő' készpénz fogyasztást generálhat (fogyasztás növekedése, idei év áfa-bevétel növekménye)
- a készpénzigény állampapír-eladásra kényszeríti a nyugdíjpénztárakat (hozamcsökkenés ...)
- a nyugdíjpénztárakba visszafizetett összegek csökkentik a jövő évi költségvetési szja-bevételeket
.
I zgalmasabb a kérdés, mint amennyit ezzel a kérdéssel foglalkoznak... ...s itt a félév, most lehet igényelni a 10 év alatt felhalmozott kamatot és értékelési különbözetet... ...legközelebb a harmadik negyedév végén lesz kamatfelvételi lehetőség!!!
.
Üdv.
.
Holott érekes hatásai lehetnek:
- a piacra 'ömlő' készpénz fogyasztást generálhat (fogyasztás növekedése, idei év áfa-bevétel növekménye)
- a készpénzigény állampapír-eladásra kényszeríti a nyugdíjpénztárakat (hozamcsökkenés ...)
- a nyugdíjpénztárakba visszafizetett összegek csökkentik a jövő évi költségvetési szja-bevételeket
.
I zgalmasabb a kérdés, mint amennyit ezzel a kérdéssel foglalkoznak... ...s itt a félév, most lehet igényelni a 10 év alatt felhalmozott kamatot és értékelési különbözetet... ...legközelebb a harmadik negyedév végén lesz kamatfelvételi lehetőség!!!
.
Üdv.
Mi történt a Mit tehetnek az önkéntes... cikkel
ma du egy ideig az árfolyam oldalatok "portfolio.hu hírei" boxában olvasható volt egy hivogatás: "Mit tehetnek az önkéntes nyugdíjpénztári tagok a tízéves várakozási idő után?", de rákkattanva, a főoldalra jutottam.
a hirkereso.hu hébe-hóba átvesz egy-egy cikk-hivatkozást Tőletek és speciel ezt is elcsípte, még most is ott olvasható a "top4óra" boxban, persze lehet, h csak én tartom kétségbeesetten a topon, hátha..
szóval, mi van a cikkel? nagyon szeretném elolvasni
kössz,
sir george