a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
Mondtam, hogy a "szegregált" ismereteidet ne nagyon hangoztasd! A hazug tényeidet nyugodtan elővezetheted, hiába mondom, hogy már többször le lett söpörve a fórumról! Minek akarod égetni magad, ezzel a nickel is!?
Ha fórum moderátora nem figyelne! ennél sokkal súlyosabb hazugságaidra is tudnék példákat! Sokat megengednek neked, vagy véletlenül nem olvassák a "véleményeidet". Gondolom a rendszerváltáskori privatizácó neked jól jött! A fogalmát jól meghatároztad! Csak a fogalomgyártásban sok a hiányosság! Lopásszakértőnek még kevés az ismereted, azt azért vedd tudomásul! De ki tudja!
Maradjunk annyiban hogy fogalmad sincs a magyar történelemről és kultúráról! Csak ne nagyon terjesszed magadról, hogy "szegregált" iskolában szerezted az ismereteidet Magyarországról, az igaz magyar emberekről!
Szeretnél diktatúrákat döntögetni? Ahhoz ismerni kellene a diktatúra fogalmát és megélését! Azt hiszed, hogy most diktatúrában élsz? Tévedni emberi dolog! - Éljen a magántulajdon! Fizessenek már a gazdagok! Minél több a gazdagodó milliárdos, annál több lesz a szegény ember is!
Többet foglalkoztok az UNIOból való kilépéssel, mint maga Viktor Orbán! Szívesen adnátok más szájába a saját véleményetekből! Egyáltalán nem profik ezek a vélemények, túlzásba viszitek már a hazugságokat is, hiába megy ezerszer az ismételgetés. Hiába vártok a csodára az már elmúlt 9 éve!
Én anyagilag gazdagabb vagyok mint 10-15-20 évvel ezelőtt, de ehhez semmi köze sem a Fidesznek sem az az előtti kormányoknak, mégis tudom , hogy ez nem jó így , sok ártatlan ember nélkülözik, vagy lehet nem is ártatlanok , nem tudom .Nem az én dolgom eldönteni és segíteni őket sem az én dolgom.
Mi lesz veled Magyarország?