a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
"Tény, hogy a viták során gyakran voltam erőszakos, cinikus, piszkálódó, akár szándékosan is provokatív, a 12 év alatt írt sok tízezer hozzászólás némelyikében még bántó is." . Nem változol meg soha... Jó éjt!
A Portfólió béna fórummotora ezt a linket nem hagyja becsatolni. Segítek: 2014. évi CVIII. törvény. Keress rá. És a http://www.mkogy.jogtar.hu oldalra mutató linket nézd meg. Ebben is segítek, az mkogy = MAGYAR KÖZTÁRSASÁG ORSZÁGGYŰLÉSE. Ennél hivatalosabb linket nem kaphatsz, hazudós.
Én is ezt kérdeztem,és én is várom a linket.Ha szerinted nem szüntették meg a törvényt,akkor forrással támaszd alá,különben a szokásos hangulatkeltésednek fog minősülni!
Már,hogyne lehetne igazolni! Érvényben van még a törvény vagy sem.Egy forrást kértem elől,de úgy látszik az nincs,marad a szokásos hangulatkeltésetek.Nagyon száni.
Mi lesz veled Magyarország?