Topiknyitó: joco100 2019. 05. 02. 13:19

Mi Hazánk Mozgalom a harmadik út - Se Gyurcsány Se Orbán  

Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
sungir 2019. 10. 30. 09:25
Előzmény: #798  gtg
#800
Baloldali szabad városok= baloldali szabad rablás
Mi ne hagyjuk a lopást semelyik oldalon sem ezért kell a harmadik út!! 
Mi Hazánk Mozgalom a harmadik út - Se Gyurcsány Se Orbán
gtg 2019. 10. 30. 08:53
Előzmény: #793  sungir
#799
Tisza István híres könyvtáros vagy irodalmár volt? Miért pont a könyvtárat nevezzék el róla? Egyáltalán miért nevezzenek el róla bármit is, amikor bevitte egy vesztes háborúba az országot?
gtg 2019. 10. 30. 08:52
Előzmény: #792  sungir
#798
Útilapus Gergely miért hős?
sungir 2019. 10. 30. 08:39
#797
A pesterzsébeti MSZP-DK-Jobbik első dolga a saját bérük megemelése volt
..
.A bizottsági helyeket leosztották, a Momentum kiszállt…Pesterzsébeten az MSZP és a DK első intézkedésként húsz százalékkal megemelte az önkormányzati képviselők bérét, illetve az ellenzéki érdekszövetségből azonnal kihátráló Momentum Mozgalom helyére álló Jobbikot városházi pozíciókhoz juttatta – írja a Magyar Nemzet.A pesterzsébeti képviselő-testület baloldali többsége a múlt csütörtöki alakuló ülésen első intézkedésként húszszázalékos fizetésemelést szavazott meg magának, amivel a képviselők bruttó bére 411 ezer forintra nőtt.A Magyar Nemzetnek nyilatkozó Fidesz–KDNP-képviselők elhatárolódtak az ellenzékiek által hozott döntéstől, és hangsúlyozták, hogy az eredetileg 5, 10, illetve 15 százalékos emelésekről készített javaslatokat módosította felfelé a baloldal. Az MSZP és a DK az LMP, a Párbeszéd és a Jobbik képviselőinek a támogatásával tudta felsrófolni a béremelést.Cserébe a Párbeszéd négy, az LMP három, a Jobbik két külsős bizottsági helyet kapott, plusz a Jobbikot még egy tanácsnoki pozícióval is kifizették, ráadásul úgy, hogy ezeknek a pártoknak csak egy-egy önkormányzati képviselőjük van.A XX. kerületi ellenzéki érdekszövetségben a Jobbik a Momentum Mozgalom helyét is átvette, mivel az egység a képviselő-testület alakuló ülésén felbomlott. „Azt tapasztaltuk, hogy a partneri viszony a választásokat követően megbomlott. Az MSZP és a DK hatalomgyakorlási stílusát a Momentum Mozgalom nem tudja magáévá tenni, így az önkormányzat közös irányításának nem láttuk érdemi lehetőségét, a felkínált bizottsági elnöki tisztségeket nem vállaltuk el” – írta a Momentum helyi szervezetének közösségi oldalán Somodi Klára és Szőnyi Attila önkormányzati képviselő.
..
Mi Hazánk Mozgalom a harmadik út - Se Gyurcsány Se Orbán
sungir 2019. 10. 29. 15:33
#796
Vona Gábor kilépett a Jobbikból
2019. október 29. 15:21
A pártelnökségtől a parlamenti választások után lemondó politikus most a pártot is otthagyta. Azt mondta, "más dimenzióban" vesz részt a közéletben.Vona Gábor a Népszavának azt mondta, kilépési szándékát már idén tavasszal jelezte Sneider Tamás pártelnöknek, akivel abban állapodtak meg, hogy csak az önkormányzati választást követően hagyja ott a Jobbikot. Néhány nappal a választás után be is jelentette távozását.Hasonlóan Botka Lászlóhoz, ő is azt mondta, régóta érlelődött a döntése. Hozzátette: semmilyen konfliktus nincs a háttérben„Más dimenzióban veszek részt a közéletben. Olyan társadalmi problémákkal szeretnék foglalkozni, amelyek nem férnek bele a pártpolitikai keretekbe. Vloggerként hasznosabb és hitelesebb, ha nem vagyok egyik pártnak sem a tagja” – közölte Vona, aki nemrég például a „roma hősök” elismeréséről dolgozott ki törvényjavaslatot.
..
Nem maradt más csak a Mi Hazánk a Jobbik már nem éli meg a következő parlamentet sem menekülnek a süllyedő hajóról persze amit lehet azt még kilopják a pártból.
Mi Hazánk Mozgalom a harmadik út - Se Gyurcsány Se Orbán
sanka 2019. 10. 29. 09:16
Előzmény: #794  sungir
#795
Se mihamo!!
sungir 2019. 10. 29. 09:08
#794
Digitális adóval sújtaná az internetes óriáscégeket a Mi Hazánk
..
Francia példa alapján adóztatná meg az évi 750 millió euró feletti forgalmat bonyolító internetes óriásvállalatokat a Mi Hazánk. A párt 8%-os általános digitális adót vetne ki a cégekre. A keletkező bevételt pedig a mindenki számára elérhető ingyenes internetre fordítanák.
https://youtu.be/bj_OoifX_lk
..
Mi Hazánk Mozgalom a harmadik út - Se Gyurcsány Se Orbán
sungir 2019. 10. 28. 09:46
#793
Fővárosi Szabó Ervin helyett Tisza István Könyvtárat!
2019. október 21.
A Mi Hazánk Ifjai teljes mértékben elfogadhatatlannak tartja, hogy a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár még mindig annak az embernek a nevét viseli, aki a hazai marxista bűnökért felelős és aki az akkori miniszterelnök, Tisza István halálát elősegítette. A Mi Hazánk Ifjai emellett felháborítónak tartja, hogy a Demokratikus Koalíció közleményében a hazai kultúra egyik legnagyobb alakjának nevezte az anarchoszindikalista jogászt.  Az a DK, akit egy olyan ember vezet, aki megtagadta az elcsatolt területen élő magyaroktól a csonka honba érkezést, de lebontotta volna a déli határkerítést már az első nap, hogy idegen kultúrájú emberáradat lephesse el Magyarországot és Európát. Nem engedhetjük, hogy a DK határozza meg a magyar kultúrát! A nemzetromboló Gyurcsány Ferencnek börtönben a helye, a marxista Szabó Ervin nevének pedig egy kicsike emléktáblán a könyvtár elrejtett zugában.Éppen ezért kezdtünk több hónapja aláírásgyűjtésbe Budapesten, hogy Szabó Ervin helyett, “Fővárosi Tisza István Könyvtárrá” nevezzék át az intézményt. Ezúton is felszólítjuk az illetékesek, mielőbb intézkedjenek, hogy megszűnhessen a vörös terror minden maradéka hazánkban.Fővárosi Szabó Ervin helyett legyen Fővárosi Tisza István Könyvtár!
Mi Hazánk Ifjai
sungir 2019. 10. 28. 08:48
#792
Kegyeletsértése miatt lemondásra szólították fel a jobbikos Stummer Jánost
..
Kegyeletsértése miatt lemondásra szólítja fel Stummer Jánost a Mi Hazánk Mozgalom, miután a tegnapi, október 23-i megemlékezésen kegyeletsértően nyilatkozott a Jobbik pártelnöke Pongrátz Gergely Corvin közi hősről.Korábban megírtuk, Stummer a tegnapi megemlékezésen a néhai Pongrátz Gergely Corvin közi hősre utalva azt mondta,forogjanak csak a sírjukban azok, akik nem értik a mi korunkat, akik nem értik a mi korunk kihívásait.A durván kegyeletsértő megjegyzés nem sokkal azután hangzott el, hogy Pongrátz Gergely testvére – aki szintén fegyvert ragadott a szovjetek ellen – felszólította a Jobbikot, hogy ne éljenek vissza testvére nevével – aki emiatt forog a sírjában –, hiszen elvtelen megállapodást kötött az egykor még nemzeti párt a kommunizmus utódpártjaival és szereplőivel.A Corvin közi hős sírjában forgásával viccelődő Stummer kijelentésére először Volner János, a Jobbik egykori oszlopos tagja reagált. Mint írta, „ez arcpirítóbb és felháborítóbb, mint Hadházy trágár trollkodása. Normális ember nem tiporja lábbal egy 14 éve eltávozott szabadságharcos emlékét, és nem üzenget neki arrogánsan a síron túlra, főleg nem abból az erkölcsi mélységből, ahova a Jobbik mára jutott. Az '56-osok akár az életüket is adták a hazájukért, amire a Jobbik jelenlegi vezetői soha nem lennének képesek. Szégyelljék magukat!”Nem sokkal később pedig a Mi Hazánk Mozgalom is közleményt adott ki, amelyben lemondásra szólították fel Stummert. Mint írták, „[...] súlyosan kegyeletsértő mondatra ragadtatta magát Stummer János Jobbik-alelnök október 23-án, amiért a Mi Hazánk Mozgalom szerint távoznia kell az Országgyűlésből.”Hangsúlyozták: „a Sztálin-szobor ledöntésében lángvágóval közreműködő Pongrátz András Corvin közi szabadságharcos korábban ugyanis közleményében világossá tette a Jobbik számára, hogy nincs többé helyük a Corvin közben, valamint hozzátette, hogy Pongrátz Gergely forog a sírjában a Jobbik árulása miatt. Stummer János október 23-i beszédében primitív, embertelen, elfogadhatatlan módon válaszolt Pongrátz András szavaira, miközben a Jobbik rendezői rendőrökkel szoríttatták ki az '56-os hőst a Corvin közből.”Hozzátették, hogy „Stummer ezzel az előre megírt, ordítva közölt mondatával nemcsak Pongrátz Gergelyt, a Corvin köz legendás parancsnokát, hanem minden ötvenhatos, elhunyt hőst szándékosan meggyalázott; ám nemcsak hősök esetében elfogadhatatlan a halottak gyalázása. A Mi Hazánk ezért mandátumáról való lemondásra és bocsánatkérésre szólítja fel Stummert. Amennyiben ezt nem teszi meg, a Jobbik elnökségének kell világossá tennie, hogy a kegyeletsértésnek nincs helye a közéletben. Várjuk egyúttal az egész balliberális oldal elhatárolódását is” – írták.
sanka 2019. 10. 25. 18:38
Előzmény: #778  novotrade
#791
Az egy fasz!!
euler
euler 2019. 10. 25. 18:16
Előzmény: #787  Peterbond
#790

Ezek valóban történelmi krízishelyzetek, melyeket nem csak kihasználtak ezek a "radikális irányzatok", hanem gerjesztették is.
Nálunk is van most némi krízishelyzet, amiből világégés biztos nem lesz, de ...
Lehet, hogy érdemes egy kicsit jobban odafigyelni a mi saját söpredékünkre (nincsenek olyan sokan), annál is inkább mert egyikük október 23.-án elég markánsan megmutatta magát, hosszú idő után erőteljesebben.
A LégióHungária az Aurórótól a Corvin-közbe masírozott, ahol a Jobbik és a MiHazánk gyűlését látogatták meg. "A Jobbik gyűlésén szóváltásba keveredtek a megjelentekkel, aztán, mikor Jakab Péter frakcióvezető kezdett beszélni a pulpituson, vécépapír-gurigákkal hajigálták meg, ezzel szemben a Mi Hazánk szónokát – ki más lett volna, mint Toroczkai László? – fegyelmezetten hallgatták,"
Ezen azért érdemes elgondolkodni.
További információk és gondolatok:
http://www.zonaporkolt.com/jegyzet/szele-tamas-lofej-az-utcan/?fbclid=IwAR2vzWukISOgwwsna9Brgax9NZdnYmHlVeE6SZ7m4Zxoj811ahWI52Wti-w
Bekre_Pal
Bekre_Pal 2019. 10. 25. 17:12
Előzmény: #787  Peterbond
#789
pontosan. én szoktam mondani ezt, ha valaki elindul a csürhe keménymaggal aztán néppártosodik, akkor feláldozza az eredeti csürhe értékrendet, így kiválás és új keménymag alapú minipárt jön létre, az új néppárt meg megvív a jobbik maradványain a fidesszel, és ez így megy a végtelenségig. életképtelen az üzleti modell, az a nagy helyzet, és ezt a lelkes mihamósok csak utólag fogják majd fel, egyelőre még nem értik. popcorn aztán végignézzük.
sungir 2019. 10. 25. 16:30
#788
Már az ellenzéki sajtó is elismeri, hogy 5 % felett van a Mi Hazánk Mozgalom az alábbi elemzés a 24.hu liberális portálon jelent meg.
..
Szintet léptek: már 5 százalékos párt körvonalazódik a Toroczkai-féle szélsőjobb körül
2019. 10. 25. 05:50 24.hu
Kevés szó esett a NER megtörése és az ellenzék megerősödése mellett az október 13-ai önkormányzati választás egy kisebb, de később akár komolyabb jelentőségre is esélyes eredményéről:a Toroczkai László-vezette Mi Hazánk visszafogott, de egyértelmű megerősödéséről.A kevesebb figyelem annyiban indokolt, hogy nem látványos áttörésről van szó. Ehhez arra lett volna szükség, hogy több helyen állítsanak képviselő-, valamint polgármesterjelölteket, de erre a párt jelenlegi méretét és szervezettségét tekintve nem volt kapacitás.Mégis, amikor a 24.hu több száz (szavazóköri, megye listás, valamint polgármesteri) eredményt átnézett, arra a megállapításra jutott, hogy azokon a településeken, ahol volt polgármesterjelöltje, ott a májusi 3,29 százalék EP-eredményhez képest határozott erősödést mutatott a Mi Hazánk, valamint jelöltjeinek a jelentős része is megugrotta az 5 százalékos küszöböt a körzetében, néhány esetben nem is kevéssel.Mindezt annak dacára, hogya párt az EP-választás látványos költéseihez képest szerényebb anyagi keretből kampányolt,Budapesten kifejezetten gyengén szerepelt,az elmúlt hónapokban folyamatosan jöttek a hírek a kilépőkről,Toroczkai Lászlónak törölték a Facebook-oldalát még májusban, azóta a nyilvánosságban sokkal kisebb a jelenléte a pártelnöknek,elvesztették polgármesteri szinten Devecsert (Ferenczi Gábor távozása miatt), valamint szövetségesük, a MIÉP Tiszaeszlárt, de a korábbi polgármester Fülöp Erik Tiszavasvárija is fideszes polgármestert választott,a magas részvétel, valamint a sok jelölt igénye épp az olyan kispártoknak nem kedvez, mint a Mi Hazánk, amely pár ismertebb politikusára fókuszálva hatékony EP-választási kampányt folytatott.Megyei eredményekA Mi Hazánk 12 megyei listát állított, és bár több helyen nem tudta összegyűjteni a megfelelő számú ajánlást (és ez olyan esetekben különösen meglepő, mint Heves és Borsod megye), a megyei átlag listás eredménye végül5,46 százalék lett. A megyei listákra a megyei jogú városok kivételével lehet szavazni, ez az eredmény tehát egy párt kisebb településeken (falvakban, nagyközségekben, illetve kisebb városokban) tapasztalható beágyazottságát mutatja.A Mi Hazánkképviselőt küld a Fejér (6,76%), a Bács-Kiskun (5,48%), a Békés (6,04%), a Csongrád (9,06%), a Jász-Nagykun- Szolnok (5,83%), a Nógrád (5,47%) és a Veszprém (5,13%) megyei közgyűlésbe,három megyében (Bács-Kiskun, Fejér, Zala) megverte az MSZP-t,Csongrádban, az ásotthalmi polgármesterként újrázó Toroczkai megyéjében megelőzte a Momentumot és a Demokratikus Koalíciót,mindenhol az LMP fölé kerekedett, hiszen a zöld párt egyáltalán nem állított megyei listákat. Nagyvárosok, 5 százalék felettA Mi Hazánknak Zalaegerszegen, Tatabányán, Egerben és Miskolcon is lesz képviselője a városi közgyűlésben, mindenhol kompenzációs listáról jutottak be. Ez elsőre nem tűnik soknak, de ha közelebbről nézzük meg az eredményeket, árnyaltabb képet kapunk.
Ezeken a megyeszékhelyeken májusban az EP-választáson a Mi Hazánk 3,2, illetve 3,85 százalék közt kapott, míg most elérte az 5 százalékot. Ez a voksok számában is megmutatkozik (a városban leadott EP-listás szavazatokat, valamint a polgármesterjelöltre leadott voksokat vetettük össze), mindenhol nőtt a párt támogatottsága, méghozzá nagyobb arányban, mint a részvétel:
 • Tatabányán 706-ról 940-re,
 • Miskolcon 1990-ről 2158-ra,
 • Zalaegerszegen 811-ről 879-re,
 • míg Egerben nem állított a párt polgármesterjelöltet.
Miskolcon a 16. egyéni választókerületben Pakusza Zoltán úgy lett 33,6 százalékkal második, hogy a fideszes jelöltet is megelőzte. Erre rímel az, hogy a borsodi megyeszékhely azon két körzetében, ahol az ellenzéknek nem volt jelöltje (az egyik körzetben az összellenzéki induló a választás előtt elhunyt, a másikban visszalépett), a Mi Hazánk 20 százalék körül kapott. A többi körzet 4 százalék közeli eredményéből az következik, hogy Miskolcon a balos ellenzék támogatói közül is érkeztek szavazatok a szélsőjobboldali pártra, kivált, ha nem volt saját jelöltjük az ellenzéki pártoknak. Tatabányán több körzetben az egyéni jelöltek elérték a 6-8 százalékot, Egerben pedig egy esetben a 13, valamint a 9 százalék lett meg.Bár Szolnokon nem jutottak be a közgyűlésbe (és a májusi eredményhez képest is közel 200 szavazattal kevesebbet szereztek), polgármesterjelöltjük több mint 4 százalékot kapott. Nyíregyházán csak a körzetek felében tudtak indítani egyéni jelöltet, és ott 3-6 százalék között teljesítettek. Más vidéki megyeszékhelyek eredményein az látszik, hogyha elindul egy Mi Hazánk-jelölt, az legrosszabb esetben is néhány százalékot biztosan jelent, de jellemző az átlag 3-4 százalék. És ez arra a településtípusra, azaz a nagyvárosokra érvényes, ahol elvileg a párt a leggyengébb.
Kis városok, erős bástyákNéhány vidéki városban ugyanakkor kiemelkedő eredményt ért el a Mi Hazánk, ami képviselői helyet is ért, és értelemszerűen az EP-választás eredményéhez képest is erősödtek az alábbi helyeken.
 • Kiskunhalason 8 százalékos polgármesteri eredmény mellett az egyéni körzetekben 10 százalékos az átlag.
 • Békés városában megháromszorozták az EP-választáson kapott voksokat, több egyéni választókörzetben 25 százalékot szereztek.
 • Móron az egyéni jelöltek közel 10 százalékos átlagot kaptak.
 • Kapuváron több körzetben is 10 százalék körüli eredményt értek el.
 • Várpalotán a polgármesterjelölt 9 százalékot kapott, több körzetben meglett a 10 százalék is.
 • Jászberényben majdnem 5 százalékot kapott a polgármesterjelölt, az egyéni jelöltek közt volt 9 és 16 százalékos eredmény is.
 • Gödön a polgármesterjelölt több mint 9 százalékot kapott, az egyik körzetben az ellenzéki együttműködés, valamint Fidesz jelöltje mellett ért el a Mi Hazánké 20 százalékot.Külön érdekes a Mi Hazánk szempontjából két kelet-magyarországi város.
  • Mezőkövesden csak három párt indult, és a Mi Hazánk az MSZP-t lehagyva a legerősebb ellenzéki párt lett a borsodi városban, ahol a polgármesteri címért eleve csak a kormánypártok és a Mi Hazánk indult, utóbbi végül 30 százalékot ért el. Az 1700 megszerzett szavazat is jelzi, hogy a baloldali választók képesek akár a szélsőjobbra is szavazni a Fidesz ellenében, hiszen a településen a Mi Hazánkot a májusi EP-választáson még csak 361-en támogatták.
  • Hajdúböszörményben nemcsak a 15 százalékos polgármesterjelölti eredmény, illetve a 9,5 százalékos egyéni átlag jelenti a jó szereplést, hanem az is, hogy az önállóan induló Jobbikot 7-3 arányban verték az egyéni körzetek összesítésében.
  Negatív példaként Törökszentmiklós hozható, ahol az EP-választás előtt rasszista tüntetést tartott a Mi Hazánk, ami alighanem szerepet játszott a 15 százalékos, helyben második legjobb eredményben. Ehhez képest most nem sikerült se polgármester-, se egyéni jelölteket állítaniuk Toroczkaiéknak.
 • Mi következik ebből?A Mi Hazánk több kisebb településen (Kisláng, Kislőd, Terény, Lőrinci) juttatott képviselőt a testületbe, míg Ásotthalmon Toroczkai László, Cserháthalápon pedig Dócs Dávid személyében adhat régi-új polgármestert.Hogy honnan vittek el szavazókat, arra nem egyszerű válaszolni. Jászberényben a polgármesteri szék esetében – vagy Eger egyes választókörzeteiben – nem kizárt, hogy a Mi Hazánk indulása a kormánypárti esélyeket rontotta, míg más helyeken (Mezőkövesden vagy Miskolc egyes részein) úgy tűnik, a Mi Hazánk képes felvenni protestpárti jelleget – ám bármelyik következtetés levonásához ez a néhány példa nyilván nem elégséges.
 • Ami viszont párhuzamként megállhatja a helyét, az a képviselői helyek összesítése. Toroczkai László az október 13-ai választás előtt Mi Hazánk jelöltszámát a 2006-os Jobbikkal állította párhuzamba, ennél azonban van jobb példa. A Mi Hazánk most megszerzett 34 mandátuma (2 polgármester, 8 megyei közgyűlési, 24 egyéni képviselő) leginkább az LMP öt éve megszerzett 44 mandátumával rokonítható (miközben fényévnyire van az akkor 20 százalékon álló Jobbik 468 helyétől).A látványos jelöltállítási nehézségek ellenére az látszik, hogy ahol indul Mi Hazánk-jelölt, illetve ahol lehet a párt listájára szavazni, ott (a parlamenti küszöböt jelentő) 5 százalékos eredmény, vagy egy ehhez közeli átlag jó eséllyel már most megvan. Ha pedig a megyeszékhelyeken is sikerül megerősödniük (jelenleg 105 helyi szervezetük van a párt tájékoztatása szerint), és minden megyében képesek lesznek listát állítani, illetve egyszerre tudják a Jobbik középre húzódásával megüresedő szélsőjobb terét elfoglalni, valamint a kormánypárt, illetve az ellenzéki együttműködés mellett protestpárti, harmadik „pólusként” beállítani magukat, akkor anyíltan rasszista, homofób politikának 2022-től alighanem parlamenti képviselete lesz.Ami igazán akkor értékelődhet fel, ha a jelenleginél kiegyenlítettebb parlamenti erőviszonyok lesznek a következő Országgyűlésben, és néhány képviselő voksa is döntő lehet.
Peterbond 2019. 10. 25. 16:18
Előzmény: #781  novotrade
#787
"Szerintem a MIHA csak akkor tud országosan jó eredményt elérni, ha szakít a rasszista és antiszemita iránnyal."
.
Jelenleg a mostani 3% os bazisa meg pont ezert kedveli. Amit te mondasz az az irany amin a Jobbik ment vegig es latod hogy a korabbi kemenymag ment is egybol a MIHA ba. Ha a MIHA valt szerezhetnek kozeprol talan szavazokat de bukjak a mostani alapjukat. Valaki lent jol kifejtette. Ezek a partok egy szuk retegre tamaszkodhatnak es ha azon felnottek vagy neppartosodnak es elvesztik a radikalis iranyvonalukat es ezzel az eredeti bazisukat, vagy megmaradnak vegig radikalis partnak es stagnalnak majd lassan hullanak el ( mint a miep pl ).
.
Ez alol csak a krizis helyzetek a kivetelek amik kedveznek a radikalis iranyzatoknak. Lasd 1919 nalunk 1930as evek nemetorszag stb...
novotrade 2019. 10. 25. 13:18
Előzmény: #785  Bekre_Pal
#786
Értem, hogy neked nem szimpatikusak, de egy harmadik lehetőség azoknak akik nem kérnek sem Orbánból, sem az Összefogásból.
Ezzel nem tudsz mit csinálni, joguk ÖNÁLLÓNAK lenni.
Így a kérés az, hogy kitől visznek el szavazatot?
Bekre_Pal
Bekre_Pal 2019. 10. 25. 10:24
Előzmény: #778  novotrade
#785
hát ne erre a majomparádéra
gtg 2019. 10. 25. 10:19
Előzmény: #779  sungir
#784
Albert bácsi azért nem titkoltan mélységesen antiszemita volt (és nem valami jó író), szerintem van sok más székely üldözött, akinek a szülinapja jobb választás lenne.
gtg 2019. 10. 25. 10:17
Előzmény: #782  novotrade
#783
Dehogynem ismerik, ha rajtam múlna, akkor őt is elszámoltatnám a vagyonáról, nemcsak Lőrincet.
novotrade 2019. 10. 25. 10:09
Előzmény: #780  sungir
#782
A haladók csak Orbán és Mészáros "családfáját" ismerik......

 Azért a Leisztingerét nem aki a pletyi szerint Miniszterelnököt csinált Gyurcsányból.... már nem!
novotrade 2019. 10. 25. 10:01
Előzmény: #780  sungir
#781
Szerintem a MIHA csak akkor tud országosan jó eredményt elérni, ha szakít a rasszista és antiszemita iránnyal.
.
szvsz

Topik gazda

joco100
4 3 5

aktív fórumozók


 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek