Tisza István híres könyvtáros vagy irodalmár volt? Miért pont a könyvtárat nevezzék el róla? Egyáltalán miért nevezzenek el róla bármit is, amikor bevitte egy vesztes háborúba az országot?
Ezek valóban történelmi krízishelyzetek, melyeket nem csak kihasználtak ezek a "radikális irányzatok", hanem gerjesztették is. Nálunk is van most némi krízishelyzet, amiből világégés biztos nem lesz, de ... Lehet, hogy érdemes egy kicsit jobban odafigyelni a mi saját söpredékünkre (nincsenek olyan sokan), annál is inkább mert egyikük október 23.-án elég markánsan megmutatta magát, hosszú idő után erőteljesebben. A LégióHungária az Aurórótól a Corvin-közbe masírozott, ahol a Jobbik és a MiHazánk gyűlését látogatták meg. "A Jobbik gyűlésén szóváltásba keveredtek a megjelentekkel, aztán, mikor
Jakab Péter frakcióvezető kezdett beszélni a pulpituson,
vécépapír-gurigákkal hajigálták meg, ezzel szemben a Mi Hazánk szónokát –
ki más lett volna, mint Toroczkai László? – fegyelmezetten hallgatták," Ezen azért érdemes elgondolkodni. További információk és gondolatok: http://www.zonaporkolt.com/jegyzet/szele-tamas-lofej-az-utcan/?fbclid=IwAR2vzWukISOgwwsna9Brgax9NZdnYmHlVeE6SZ7m4Zxoj811ahWI52Wti-w
pontosan. én szoktam mondani ezt, ha valaki elindul a csürhe keménymaggal aztán néppártosodik, akkor feláldozza az eredeti csürhe értékrendet, így kiválás és új keménymag alapú minipárt jön létre, az új néppárt meg megvív a jobbik maradványain a fidesszel, és ez így megy a végtelenségig. életképtelen az üzleti modell, az a nagy helyzet, és ezt a lelkes mihamósok csak utólag fogják majd fel, egyelőre még nem értik. popcorn aztán végignézzük.
"Szerintem a MIHA csak akkor tud országosan jó eredményt elérni, ha szakít a rasszista és antiszemita iránnyal." . Jelenleg a mostani 3% os bazisa meg pont ezert kedveli. Amit te mondasz az az irany amin a Jobbik ment vegig es latod hogy a korabbi kemenymag ment is egybol a MIHA ba. Ha a MIHA valt szerezhetnek kozeprol talan szavazokat de bukjak a mostani alapjukat. Valaki lent jol kifejtette. Ezek a partok egy szuk retegre tamaszkodhatnak es ha azon felnottek vagy neppartosodnak es elvesztik a radikalis iranyvonalukat es ezzel az eredeti bazisukat, vagy megmaradnak vegig radikalis partnak es stagnalnak majd lassan hullanak el ( mint a miep pl ). . Ez alol csak a krizis helyzetek a kivetelek amik kedveznek a radikalis iranyzatoknak. Lasd 1919 nalunk 1930as evek nemetorszag stb...
Értem, hogy neked nem szimpatikusak, de egy harmadik lehetőség azoknak akik nem kérnek sem Orbánból, sem az Összefogásból. Ezzel nem tudsz mit csinálni, joguk ÖNÁLLÓNAK lenni. Így a kérés az, hogy kitől visznek el szavazatot?
Albert bácsi azért nem titkoltan mélységesen antiszemita volt (és nem valami jó író), szerintem van sok más székely üldözött, akinek a szülinapja jobb választás lenne.
A haladók csak Orbán és Mészáros "családfáját" ismerik...... . Azért a Leisztingerét nem aki a pletyi szerint Miniszterelnököt csinált Gyurcsányból.... már nem!
Mi Hazánk Mozgalom a harmadik út - Se Gyurcsány Se Orbán