Topiknyitó: joco100 2019. 05. 02. 13:19

Mi Hazánk Mozgalom a harmadik út - Se Gyurcsány Se Orbán  

Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
momentum-trader 2019. 11. 04. 10:45
Törölt hozzászólás
#840
sungir 2019. 11. 04. 09:44
#839
"Kommunista nem lehet hős!" - megaláztatásunk mementójának áthelyezését kéri a Mi Hazánk Ifjai
...
Kommunista a mi szemünkben nem lehet hős – jelentette ki a Mi Hazánk Ifjainak budapesti vezetője vasárnap a fővárosban, az V. kerületi Szabadság téren álló szovjet hősi emlékműnél tartott sajtótájékoztatóján. Vékony Csongor elmondta, hogy a kommunizmus több mint százmillió áldozatot követelt világszerte, rájuk emlékeznek. A valódi hősök az 1956-os bátor pesti srácok, nem pedig azok a szovjet katonák, akik kirabolták Magyarországot, gyermekeket öltek és nőket erőszakoltak meg – hangoztatta. Felidézte, hogy a téren 1920 után irredenta szoborcsoport állt, közepén országzászlóval. Később, az úgynevezett felszabadító szovjetek 1945-ös érkezését követően emelték a most is látható emlékművet.
Az 1956-os szabadságharc október 23-ai kitörése után Budapesten a Sztálin-szobrot ledöntötték, és biztosan a Szabadság téri alkotás lett volna a következő, annak megsemmisítésére azonban nem került sor, mert sajnos nem sikerült kiűzni a szovjet hadsereget, a szabadságharcot november 4-én leverték – mondta Vékony Csongor. Kiemelte, hogy a Mi Hazánk Ifjai szerint nem csupán Sztálin vagy Rákosi nem lehet hős, de még Nelson Mandela néhai Nobel-békedíjas dél-afrikai elnök sem. Ő is kötődött a kommunizmushoz, felesége ráadásul egy katonai csoport vezetőjeként többek között gyermekek meggyilkolásáért volt felelős: 14-15 évesek nyakába gumi nyakláncot tettek – petróleumba vagy gázolajba mártott gumiabroncsot –, amelyet aztán meggyújtottak. Vékony Csongor azt hangoztatta, hogy bár 1990 körül lehullott a vasfüggöny Európában, a Szabadság tér felszabadítása máig elmaradt. Az állítólagos nemzeti kormány 2010 óta nem tett semmit az ügyben – mutatott rá. A Mi Hazánk Ifjai kötelességüknek érzik, hogy elvégezzék ezt a munkát. Dinamitot nem hoztak, mindössze annyit kérnek, hogy helyezzék át a kommunista emlékparkba a Szabadság téri szovjet hősi szobrot – fogalmazott Vékony Csongor. A Mi Hazánk Ifjainak aktivistái a sajtótájékoztató alatt egy Kommunizmus áldozatai: 100 millió fő feliratú molinót feszítettek ki. A beszéd után a Mi Hazánk Mozgalom ifjúsági szervezetének képviselői rendhagyó koszorúzást tartottak, szögesdróttal átkötött autógumi-abroncsot helyeztek a Szabadság téri alkotás elé. Üzenetünk: kapja mindenki azt, amit megérdemel, a valódi hősök tiszteletben, a gyilkosok örök szégyenben, az elmúlt harminc év kormányai pedig legalább lelkiismeret-furdalásban részesüljenek – mondta Vékony Csongor. 
(MTI)
..
Mi Hazánk Mozgalom a harmadik út - Se Gyurcsány Se Orbán
sungir 2019. 11. 03. 14:46
#838
Gyurcsány Ferenc volt testőre lesz a budapesti önkormányzat rendészeti igazgatója
..
Handl Tamás, Gyurcsány Ferenc egykori testőre válthatja Pető Györgyöt a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság igazgatói posztján. Mindez világosan bizonyítja, hogy Karácsony Gergely nem tud ellenállni a neki dirigáló régi, balliberális világnak. Mindennek az eredménye, hogy Karácsonynak Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon parancsára legalább öt főpolgármester-helyettest kell kineveznie. Így helyet kaphat majd Gy. Németh Erzsébet, Tüttő Kata és Kiss Ambrus is. Karácsony minden bizonnyal a balliberális elit felszólításának eleget téve a Szent István parkban tervezett Szent István-szobrot sem akarja.Handl Tamás válthatja jövő szerdától Pető Györgyöt a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság (FÖRI) igazgatói posztján – derül ki a Fővárosi Közgyűlés jövő keddi alakuló ülésére benyújtott előterjesztésből. Karácsony Gergely főpolgármester az általa jegyzett – a Budapest.hu oldalon közzétett – előterjesztésben Pető György közszolgálati jogviszonyának közös megegyezéssel történő megszüntetését javasolja. A rendészeti igazgatóság élére Handl Tamást, a Főpolgármesteri Hivatal köztisztviselőjét javasolja határozatlan időre a főpolgármester. Mindezt a Mandiner vette észre.
...
Mi Hazánk Mozgalom a harmadik út - Se Gyurcsány Se Orbán
euler
euler 2019. 11. 03. 14:42
Előzmény: #835  sungir
#836

sungir 2019. 11. 03. 14:32
#835
Az ellenzéki pestszentlőrinci vezetés első lépése a fizetés megduplázása volt
...
A XVIII. kerületi új, baloldali városvezetés sem nevezhető szégyenlősnek, hiszen Szaniszló Sándor vezetésével máris 100 százalékkal megemelték a saját képviselői tiszteletdíjaikat, és eltörölték a tiszteletdíj plafonját is - írja cikkében a Pesti Srácok. Az eset nem egyedi, tendenciának nevezhető, hiszen ahogy arról szintén beszámoltunk, a szomszédos Pesterzsébeten a választás után azonnal széteső, ellenzéki többség első intézkedésként komoly fizetésemelést szavazott meg magának, innentől kezdve 411 ezer forintot kapnak a képviselők. De arról is írtunk, hogy a Zuglóban polgármesterré lett Horváth Csaba olyan előterjesztést tett, amely felhatalmazta volna, hogy akár több száz millió forint közpénzről egymaga határozhasson. Az eset nyilvánosságra kerülését követően kipattant botrány miatt egy nap alatt vissza is vonta az előterjesztést. A már rendkívül kiéhezett, és most hatalomra kerülő ellenzéki polgármesterek és képviselő-testületek nem sokat gondolkodtak,több helyen is arcátlan módon szinte azonnal fizetést emeltek maguknak, nem is rejtve véka alá, hogy milyen céllal vállaltak közfeladatot. Így esett a XVIII. kerületben is, ahol az ellenzéki - korábban szocialista - Szaniszló Sándor vette át a stafétát a két ciklusig a kerületet vezető fideszes Ughy Attilától. Szaniszló nem új a kerületi politikában, hiszen már 2010-et megelőzően alpolgármesterként segítette az ingatlanpanamában és adósságban úszó szocialista városvezetést.
 ...
Mi Hazánk Mozgalom a harmadik út - Se Gyurcsány Se Orbán
euler
euler 2019. 11. 03. 14:29
Előzmény: #833  Tagore
#834

"Az önkormányzati választások eredményének ugyanis a kormány valamiért nem örül. De sokat nem tehet a kialakult helyzet ellen – azonban ha folytatódnak, ismétlődnek a vonulások… ha már nem csak szivárványos zászlók gyulladnak ki, hanem mondjuk kocsik is, mint 2006-ban… ha időnként lezárják a hidakat… ha meginog a közbiztonság, és szabadon garázdálkodnak a szélsőjobb szabadcsapatok, akkor könnyen elérhetik, hogy még a most ellenük szavazók is tőlük követeljék a rendcsinálást.
Ez esetben tennének is rendet: a saját rendjüket.
Persze, ha az ellenzéki többségű önkormányzatok nem erőltetik a zavaros ügyek kivizsgálását, ettől el lehet tekinteni.
A kormány a már akkor is kudarcot vallott 2006-os receptet követi, csak arról feledkezik meg, hogy a helyzet most nagyon eltérő: akkor egy népszerűtlen kormány ellen léptek fel a szabadcsapatokat fű alatt támogatva, most ők a népszerűtlen kormány. Épp az ellenkező végén állnak annak a bizonyos szervnek.
A tűzzel játszanak, mert ezek a fegyelmezetlen gárdák, légiók pillanatok alatt képesek elszabadulni és kárt tenni bennük is – de játszanak.
Nem látom sem rózsásnak, sem nyugalmasnak a közeljövőt – adja Isten, hogy tévedjek."
(Szele Tamás)
Tagore
Tagore 2019. 11. 03. 14:07
Előzmény: törölt hozzászólás
#833
Szvatopluk legalább egy lovat kapott a Kárpát- medence egy részéért, de ezek a seggfejek (mihamo) egy tál lencséért--- na jó: vodkáért--- el is adnák..... https://forgokinpad.blog.hu/2019/11/03/nacionalista_internacionale
sungir 2019. 11. 03. 14:03
#832
EZ NEM A MI HÁBORÚNK! 
..
A Mi Hazánk Mozgalom sem Erdogan Törökországát, sem a szélsőbaloldali kurdokat nem támogatja, Magyarországnak semmi keresnivalója a szíriai konfliktusban. Ez nem a menekültekről szól. Erdogan török elnök korábban megfogalmazott szavai szerint, a "mecsetek a mi laktanyáink, a hívek a katonáink". Törökország jelenlegi katonai akciója a sok évszázada megszokott, népirtásoktól sem mentes muszlim vallási és török nacionalista hódító politika része, amelyet Magyarország - saját 150 éves tapasztalatainknak is köszönhetően - sohasem támogathat. A másik oldalon pedig a kommunista, szélsőbaloldali és liberális kurdok állnak izraeli segítséggel a háttérben. Ezt mi, magyarok szintén nem támogathatjuk. Ez nem a mi háborúnk. Európának a saját határait kell katonai és rendőri erőkkel megvédenie a bevándorlástól és minden külső inváziótól! Arra kérünk minden magyart, hogy ne tüntessen együtt szélsőbaloldali felforgatókkal, de ne is üdvözölje a hazánkba látogató török elnököt. Maradjunk ezúttal is a harmadik úton, a magyarok útján.
A Mi Hazánk elnöksége
..
Mi Hazánk Mozgalom a harmadik út - Se Gyurcsány Se Orbán
sungir 2019. 11. 03. 13:44
Előzmény: #830  diler
#831
Erről van szó akinek nem kell a fidesz és a Gyurcsány koalició sem az szavazzon a harmadik útra a  Mi Hazánk Mozaglomra.
..
Mi Hazánk Mozgalom a harmadik út - Se Gyurcsány Se Orbán
diler 2019. 11. 03. 12:38
Előzmény: #828  diler
#830
Aki nem kér Gyúrcsánybol az a Toroczkaira szavaz! Mert ez itt a mi hazánk!! 
sungir 2019. 11. 03. 12:38
Előzmény: törölt hozzászólás
#829
Orosz Anna Újbuda új MOMENTUMOS alpolgármestérének a lehető legmagasabb összegre emelték a bérét!!!
A korrupt Momentumnak első dolga volt, hogy saját fizetésűket duplájára emelték az önkormányzatokban a DK-val és az MSZP és a Jobbikkal karöltve!! 
pl: Újbuda Orosz Anna, Pestlörinc stb.
https://mandiner.hu/cikk/20191031_csak_a_mi_hazank_szavazott_a_rekordszamu_alpolgarmesteri_kinevezes_ellen_ujbudan
..
Mi Hazánk Mozgalom a harmadik út - Se Gyurcsány Se Orbán
diler 2019. 11. 03. 12:32
Előzmény: törölt hozzászólás
#828
Igen! MERT NEM KÉREK GYURCSÁNYBOL! HAJRÁ TOROCZKAI! 
momentum-trader 2019. 11. 03. 12:32
Törölt hozzászólás
#827
sungir 2019. 11. 03. 12:19
Előzmény: törölt hozzászólás
#826
Orosz Anna Újbuda új MOMENTUMOS alpolgármestérének a lehető legmagasabb összegre emelték a bérét!!!
A korrupt Momentumnak első dolga volt, hogy saját fizetésűket duplájára emelték az önkormányzatokban a DK-val és az MSZP és a Jobbikkal karöltve!! 
pl: Újbuda Orosz Anna, Pestlörinc stb.
https://mandiner.hu/cikk/20191031_csak_a_mi_hazank_szavazott_a_rekordszamu_alpolgarmesteri_kinevezes_ellen_ujbudan
..
Mi Hazánk Mozgalom a harmadik út - Se Gyurcsány Se Orbán
momentum-trader 2019. 11. 03. 12:18
Törölt hozzászólás
#825
diler 2019. 11. 03. 12:17
Előzmény: törölt hozzászólás
#824
Hajrá Toroczkai! Ez itt a mi hazánk! NEM KELL SEM GYURCSÁNY SEM ORBÁN! 
sungir 2019. 11. 03. 12:09
Előzmény: törölt hozzászólás
#823
A korrupt Momentumnak első dolga volt, hogy saját fizetésűket duplájára emelték az önkormányzatokban a DK-val és az MSZP és a Jobbikkal karöltve!! 
pl: Újbuda Orosz Anna, Pestlörinc stb.
https://mandiner.hu/cikk/20191031_csak_a_mi_hazank_szavazott_a_rekordszamu_alpolgarmesteri_kinevezes_ellen_ujbudan
..
Mi Hazánk Mozgalom a harmadik út - Se Gyurcsány Se Orbán
momentum-trader 2019. 11. 03. 12:06
Törölt hozzászólás
#822
sungir 2019. 11. 03. 12:05
Előzmény: törölt hozzászólás
#821
A korrupt Momentumnak első dolga volt, hogy saját fizetésűket duplájára emelték az önkormányzatokban a DK-val és az MSZP és a Jobbikkal karöltve!! 
pl: Újbuda, Pestlörinc stb.
..
Mi Hazánk Mozgalom a harmadik út - Se Gyurcsány Se Orbán

Topik gazda

joco100
4 3 5

aktív fórumozók


friss hírek További hírek

 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek