A Heti Válasz még áprilisban gyûjtötte össze, hogy Mészáros Lõrinc és Tiborcz István köre hogyan terjeszkedik a turisztikai piacon. Az akkori mérleg 33 szálló, 19 hotelprojekt egy balatoni kikötõ és 13 balatoni kemping volt, amely
az orosz turisták és ingatlanfejlesztők kapcsán persze elég lett volna ezt belinkelni
link
egy kissé megdöbbentem, amikor azzal szembesültem, hogy a francia Riviéra úri közönségében milyen prominens szerepet játszottak anno az orosz arisztokraták
és persze ez a mai újgazdagokra is igaz
Szőlő van rajta, az a baj, nem lehet csak úgy egyszerűen glialkázni. Ki kéne vágni, csak én nem tudom, oszlopos, magastőkés, melós ember kéne, de senki nem akar dolgozni. Szomszédok már kivágták, így meg a seregély megeszi, mielőtt beérne. Meg öreg is. Volt pedig, hogy 40 mázsát termett/év.
Jó kis szüreti családi bulik voltak. Az öregek, akik értettek hozzá, mind kihaltak.
pedig az oroszok tradicionálisan nem rosszak a prémium üdülőhelyeken megvalósított az ingatlanfejlesztésben:)
Nizza
link
Sanremo
link
Cannes
link
Menton
linklinklinklink
Szerintem írjál nekik levelet, Opimusnak a címére hogy eladnád..
fénykép + google map térkép - ahol be tudod jelölni hogy hol van a telek...
ha jó a telek szerintem lehet meg is veszik...
Én 100 -szor inkább Mészáros Lőrinc és üzlettársai kezébe adok mindent mintsem hogy valami arab, vagy albán, vagy román, vagy szerb, orosz ...stb.. befektető tegye be ide a lábát...
igy legalább Magyar kézben marad és lesz fejlesztés is..
Jah :-))
Va lóvé elég....lepukkant eladó telek is akad egy-kettő...lehet rá építeni luxus ingatlanokat akár...
pörög a biznisz...pörög a részvény...
minden OKé :-))
Mészárosék óriás telkeket vásárolnak a Balatonnál
Ugrás a cikkhez