A munkaerõhiány a versenyszférában a mérnöki tevékenységnél, az ipari ágazaton belül a fizikai munkát igénylõ állásokban, a közszférában pedig az orvos, a szakápoló és a közegészségügyi szakértõi pozícióban jelentkezik
társadalomtudományi láblógatók . Hm, teszek egy merész állítást. Szerintem a társadalomtudományi láblógatók nélkül nem lenne gyes, családi pótlék, adókedvezmény, megkockáztatom: nyugdíj- és egészségügyi rendszer sem.
A mérnököknek is pont annyi osztalékot fizetnek minden egyes részvényre, mint bármelyik másik osztalékfizető részvényre. Az OTP a Richter meg a Bosch egyébként miből fizet osztalékot? Csak nem abból, amit nem fizetett ki az alkalmazottainak. Na de mivan az égető genderhiánnyal te szénnétriggerelt baller? :DD
És csak szólok, hogy az OPUS-ból mészáros tulajdona 20% körüli. Tehát jó lesz az a 10 milliárd 2-nek, a maradék 8-at a többek között egyébként 40% közkézhányadon forgó részvényesnek fizeti ki.
a bosch egyébként mennyit fizet ki osztalékként? és még mindig várom, hogy elmagyarázd, hogy a nyilván nélkülözhetetlen gender studies diplomásból miért nincs hiány?! őket biztos megfizeti az orbán ezekszerint
alapból kevesebben mennek mérnöknek, mint amekkora igény egyáltalán van az iparban ezzel szemben ugye a csodás genderkommunikáció és médiaismeret, amiből valamiért nincs hiány
Te kérdezted, hogyan járul hozzá Orbán a mérnökök kivándorlásához. Szóval Orbán Mészároson keresztül olyan bért fizet a mérnököknek, ami miatt a mérnökök kivándorolnak?
Én láttam, mert történetesen mérnök vagyok ;). Csak nem kötik az orrodra, ha egy üzem megbukik a vevői auditon, mert nincs mérnök, akik a gyártást optimalizálja. Ezzel szemben láttál már gender szakértő hiányt bármilyen kontextusban?
mérnökből nincs hiány. . láttál már olyan hírt, hogy a hétvégén a Bosch gyárban nem volt mérnök és emiatt késve tudták átadni a gyártásközi raktárba a blokkolásgátló vezérlőpaneleket?
Gondolom piacit, mert a mészárosprojektek legnagyobb részében a strabag és a switelsky mérnökei dolgoznak. Na akkor most te dalold el, hogy magyar gazdaságban miért nincs égető gender szakértő hiány.
Mérnökbõl és orvosból van igazán nagy hiány Magyarországon
Ugrás a cikkhez