sajna a szar ott van mindenben és ha a gyártok 1forint nyereséget látnak akkor akár egyenesen a szánkba is bele sz@rnak... :( Valoban szornyuek ezek a multik, de hova a francba menjek vásárolni??? én havonta 2-3 alkalommal megyek vásárolni, hogy feltoltsem a spejzom, és tudjátok akár kétszer annyit is fizetnék az élelmiszerért ha tudnám , hogy legalább kevesebb az e-kaka benne, vagy minoséget fogyasztok,de nem csak az élelmiszerrel van igy!hát vannak nekunk muszaki, barkács, de még sport multijaink is és akkor jottem rá mekkora kamu ez az egész mikor a lakást ujitottuk fel.Az egyik árgaranciál, a másik minoséggaranciál... nahja... a csavart amit megvettem az egyikbe nem tudtanm becsavarni a falba olyan gagyi volt, a konyhaszekrény foggantyuját harmad áron láttam meg egy mezei butorstudioban ahova véletlen tévedtem be 2honappal később... az ujságjaik teli vannak hazugságokkal...megn yilt ez a dekatlonhujeség is... még egy multi aminek akcioja van de áruja nincs, mert ugye amiért esetleg bemész egy ilyen hejre azt vagy nem lehet kapni, vagy csak méreten aluli van, vagy az 1darab van ugyan de annak valami hibája is van, vagy akármi... és mindegy hogy bicikliért, sörfruháért, csavarért, projektoros tévéjért, solárlámpáért, vagy csak étolajért mész a multihoz,ami miatt odamentél az nincs, de az asszony ha már itt vagyunk korbenéz, hogy mi kellhet haza, a gyerek vágyik már valami uj játékra, a biztonságiőr kinézi a zsebedbol még a saját zsebkendodet is, de egy eladot nem fogsz találni, hogy esetleg segitséget kért tole, vagy ha találsz cseszik segiteni, mert a háta kozepe is unja hogy ott szkecccsol kitudja mennyiért,de oruljon hogy egyáltalán van munkája,mindezek ellenére a torkod eltudná vágni, hogy egyáltalán eszedbe jutott hogy hozzásszolj bármilyen okbol is és kulonben is nem tudja... az, hogy lassan már nincs egy uzlet sem ahova elmenj vásárolni, az egy dolog, vagy ahol koszonjenek mikor betérsz, vagy ahol tudják a kereskedok elso szabályát, hogy a kereskedo van a vevoért és nem forditva... nos mára nincs is kereskedelem... raktárak vannak s mi egerek vagyun ezekben a raktárakban, ahol előszeretettel szedjuk a polcokrol a patkánymérget...
Megtévesztett az Auchan - 4 millióba került
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=55547