jön ujabb devizahitelválság forinthitel válság babaváro hitel válság és
kisvállalkozoi hitel válság,mindenkitöl államositanak,éljen ezt akarták
szavazzon a fideszre.
a fidesz kampánykiadásai meg érthetőek: minél szarabb a termék annál drágább reklám kell, ha el akarják adni. . a kampánykiadások is mutatják, hogy a fidesz százszor szarabb, mint akár elkúró ferenc felesége.
ja, nem csak a fajlagos kampányköltés az érdekes (mindent beleszámolva a fideszre jutó szavazatok darabja 100 ezer forintba is kerülhetett), hanem hogy miből. . a kutyapárt 3 milliójának megvan a forrása (a játékpénzekből is nagyon sokat adtak el a NAV reklám nyomán), a momentumnak is keveset költött és van tagdíjbevétele -- nade a többiek? . a maszopnak a parkolási maffia csorgat vissza talán. de az LMP? és a DK?
Nem tudom, miért került ő az első helyre, de hezitálás van, azt olvastam, mert más uniós feladat is várhat rá. Hát, várjon, basszus. Nem gondolom, hogy a Fidesz esetében lényeges lett volna, hogy ki van a lista elején, de a szoci-p lista esetében szerintem kifejezetten lehetett. Úgy gondolom, hogy ha tőlem kérnek egy ikszet öt évre, akkor tudják már eldönteni ők is, hogy igen vagy nem - rendben, extrém esetektől eltekintve.
Pontosan. Nem kötelezek senkit semmire. Nem lövöm főbe, nem kerül dutyiba, nincs pénzbírság. Nem veszít semmit, csak a helyet, amire látszólag pályázott, gyakorlatilag pedig nem tölt be. Majd betölti más, semmi gond, szokott lenni jelentkező :-) Lemondás esetén hasonlóan. Nyilván kellenek kivételek, de azokat a kutyám lábköröm-gyulladásánál lényegesen magasabban húznám meg.
Szerintem van. Odarakja a Fidesz Trócsányit, rá szavazok, aztán kiderül, hogy Orgován Béla (*) megy helyette? Vagy, hogy a szocikra nem szavazok, mert Szanyi kapitány csak a harmadik, erre kiderül, hogy mégis ő menne? Vagy, hogy életszerűbb legyek: ha tudom, hogy Jávor Benedek megy, akkor odanyomok, a többiekre eszemben sincs. (*) aki megmondja, honnan ismerjük ezt a nevet, kap egy pluszt :-)
"és az első, éppen be nem futó hely kapja a mandátumot" Ezalatt azt értettem, hogy az összes jelölő szervezet tekintetében, tehát akár másik párt is. Mintha eggyel több helyünk lett volna ország szinten összesen.
Megszületett a végeredmény - nagy meglepetések az EP-választáson