felrántották páran rálepnek mint a legyek a szarra, sok ilyen sztroit láttunk már: Opus, Ott1, Takarekbank, Delta stb stb. Nem mondom, hogy nem lehet vele keresni és jól járni, de nekem az ilyen pappaerek a hazárdírozás kategóriába tartoznak és sajnálok rájuk fagyipénzt is. Egyáltalán nem vagyok irígy és Neked sok sikert és nagy nyerőt kívánok! ;)
:) :) Ez a csúcs?? Mesélj még! :) Imádom az ilyen hozzászólásokat! Látszik, hogy savanyú a szőlő! Látod nekem a dupla sem elég. Te pedig a duplára is irigy vagy! :)
inkább adományozd el a pénzt a rászorulóknak.. és mi történik a szomszédban? xD A fák nem nőnek az égig...az építőipar sem fog így pörögni örökké, valószínűleg ez a csúcs vagy annak a környéke.
A Megakrán itt van a szomszédomban. Nem érdekel az éves jelentése. Hosszú távra vettem nem fog 4 forinton maradni..... A károgóknak: El lehet innen menni! :) Nem fogok sírdogálni,ha egy forintot sem nyerek rajta, nem kenyérre kell amit ebbe fektettem. Hosszú évek és akár több 100-as árfolyam, de 40-100 között már elégedett leszek. 4.3-as átlagommal már egy duplát kivehettem volna, de nem érdekel a dupla...... "séta mosoly" :) :)
Lehet én vagyok régimódi de csak olyan cégnek veszem meg a papírját akinek eolvastam minimum a legútóbbi éves jelentését és abban meggyőzek a fundamentumok az előző évekhez viszonyítva.
Ugyan ott ahol ma is. 4X% emelkedés egy nap alatt még a kibocsátónak sem jó. Egy jó kis MNB vizsgálat szinte borítékolható és mellé egy adag csodaváró csalódott kisbefektető akik pont a azt várják egy kis papírtól mint a Teslatól meg a Bitcointól. Csakhogy ez nem az, ez egy magyar KKV aki ugyan hazai piacon kiemelkedőtt hozott azzal, hogy tőzsdére jött de senem Tesla, senem Bitcoin.
Megakrán Nyrt.
Bevétel: 1.452M Forint
Adózott eredmény: 10,5M Forint
Saját tőke: 798M Forint