A spekulálok majd kilövik az árfolyamot ès úgy látom hogy ez a papír lehet hogy nagy darab számban van de olyat ugy dem fog csinálni mint a nutex hogy vissza vágja az èrtèkèt. Tényleg egy olyan cèg amivel lehet mèg kaszálni válság ide vagy oda.
Törölt felhasználó2022. 12. 29. 08:27
Nekem már 60 ezer plusszal forog ès lehet ma is veszek mèg egy nagyobb pakkot, amíg 4 ft alatt az árfolyam.
Kezdésnek vettem OTP-t ..kezdeti bukások után pozitivba kerültem . befizettem tanulópénzt, de belejöttem a tőzsde világába..Nézegettem az árfolyamokat..Mondom veszek Opust...valami miatt aznap végül nem jutottam gép közelbe. Rittig aznap huztak rajta rengeteget azota is szar...Lemaradtam...Néztem az árfolyamokatmiből lehet pénzt csinálni.. Richter lassú Otp kihozva amit lehet Mol nagy tőkéhez jo..Mondom Nutex...vettem utana olvasom forumot hogy halom szar..Megérzésre vettem..erre bejött a graboplastos téma fel is ment az ára. lehetett szép pénzt realizálni..Most a megérzésem Megakrán.. relative nem nagy tőkével gyorsabban lehet hasznot kiszedni mint egy vergődő blueval.. Őrmester is plusszos.. szóval kis részvény sem baromság
a saját magadé.....már más néven kitiltottak, aztán új néven/nevekkel megint itt vagy.....az egész Fórum ilyenekkel van tele....több klón néven szórakozó manipulátorokkal
Megakrán Nyrt.
Bevétel: 1.452M Forint
Adózott eredmény: 10,5M Forint
Saját tőke: 798M Forint