Azt az unió majd szabályozza, ahogyan az uniós pènzekèrt lehajolt a kormány, ès engedett úgy majd ebben is fog engedni. Egyébként meg ajánlom figyelmedbe a hegyeshalmi határt agol az osztrák oldalon tele van rakva szèl erőművel. Valószínűleg megèri ès nem unalom töltés miatt èpül. Ja meg amúgy úgy tudom hogy mèg paksról is vannak gondok hogy vigyèk el az oroszok az elhasznált elemeket.
Igazad van szerencse hogy nem lètra, hanem daruskocsi kell hozzá az meg van nekik. Ja ès persze ennyi pénzért szerintem kenyeret sem veszel. Ne legyen igazam mert nem szeretem ha az van de itt szerintem egy nagyon nagy kitőrès lesz az oka lehet hogy fel kapott lesz vagy mert megnyernek olyan beruházásokat amiket más nem is tudna egy biztos hogy nem fog itt maradni az árfolyam. Èn személy szerint veszem amíg úgy látom ma is sikerült egy jó adagot venni meg is ugrott az árfolyam.
Nem tudom de mi van ha itt mèg lesz ennek a papírnak nagy fellèpèse kap egy passzátszelet a szélturbinák miatt lehet hogy lesz több olyan beruházás ahol bizony ők fogják azokat a projektet kivitelezni. https://www.portfolio.hu/uzlet/20221219/ugy-tunik-tenyleg-vege-a-szeleromu-epitesi-tilalomnak-reformokra-keszul-a-kormany-585854
Megakrán Nyrt.
Bevétel: 1.452M Forint
Adózott eredmény: 10,5M Forint
Saját tőke: 798M Forint