kiegészítés: 8.15 körül volt még jó kis támasza, ezt az sajna tegnap letörte, ma igyekszik visszazárni. ha a hetet 8 alatt fejezi be akkor nő az esélye a 7.2re húzódásnak... ha 8 felett akkor erősíti az oldalazást itt 8-9 körül, és az bíztatóbb.
nem kell belelátni túl sokat szerintem... kicsit letört egy emelkedő csatit még október végén 9nél amikor ismét csökkenésbe váltott. most teszteli a támaszokat lefele, 7.2 és 6nál van. nem mondom hogy ezekig a szintekig lemegy, csak azt mondom hol vannak erősebb támaszok. 5-10 ft között teljesen jó beszálló bárkinek, szerintem. magam is remélem hogy "odaát" hamar megjáratom a pénzt és még itt a kilövés előtt vissza tudom venni 10 ft alatt.
én csak várakozom és kész. egy kis játszó adagot tegnap eladtam más miatt (nem írom be mert magam is utálom ha más mást reklámoz). de amúgy én vagyok. csak nem látom értelmét itt feszülni heti szinten se. longos az egész, csak ki kell várni.
Szerintem hülyeség, ami csinál az illető, aki egyre lejjebb állva eladásaival nyomja le. Tudom, hogy jó lenne 7 forinton venni, viszont a részvénybe vetett bizalma elszáll így mindenkinek és a végén bottal sem fogja senki megpiszkálni a Megakránt, szóval vissza fog nyalni a fagyi, hiába a szupernek vélt taktika. Ennyi....
Nem véletlen meg háromszorosát árfolyamát a megakrán .A nutex teljesen más iparágat képvisel.Meg kell nézni 15200 forintról hova süllyedt a nutex pályafutása során.
Semmiféle képen nem hasonlítható a nutexhez, itt termelő munkát végeznek sok alkalmazottal :D Nem értelmezhető a hasonlatod, építőiparé következő 5 év - ez szárnyalni fog , KÉSZ holdind a nagy tulaj , miről beszélsz. :D
Megakrán Nyrt.
Bevétel: 1.452M Forint
Adózott eredmény: 10,5M Forint
Saját tőke: 798M Forint