Ott1 elemzés: Valaki nem lakik közel a Mammuthoz Budapesten, ha jól gondolom kb ott leledzik az irodája ennek a szarfészeknek. Meg lehetne nézni, hogy egyáltalán van-e ott valaki, vagy már a bútorokat is kipakolták esetleg az irodából.
/varva a csodareszvenyekben hogy valaki veteli ajanlatot tegyen evek ota es a csucsot donto indexek ellenere kemeny bukoban ulve de az esz ervekre ennyit reagalva ha mar agya nincsen szamolni nem tud/ "Ne etesd a Trollt! " ---ul tovabb evekig a buko ban
Itt egymással basznak ki a kisbefektetők! Beírja a kedves már napok óta, hogy Hajrá opus és közben adja mint egy szellemi fogyatékos! Ez mekkora egy alattomosság már, pfujj!
Fórumtársaink adták ma,mint ezt írták ez benne van a pakliban. Kivéreztetés folyik ,mint írtam már. Viszont nézzetek rá a napos chartra,boli szalagon teljesen kívűl az árfolyam. Ennek az eladói hullámnak vége. Holnaptól emelkedés.
Két hetet kapnak a bűnözők. Bel és külföldi sajtó és média értesítése előkészítve. Vitya k.rvára fog örülni amikor azt olvassa h a Magyar Kormány bizalmi partnere tönkrevágott és tönkretett 2300 magyar családot. Az EU támogatások hiánya meg k.rvára fog hiányozni. Mert az EU is tájékoztatva lesz az aljasságról. Nem lesz mit elleponi 2027-ig ha nem jön az EU-ból több gempa. A választási kampány elkezdődött
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FIGYELEM-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ha van közöttetek OTT rv tulajdonos nézze az ott fórumot, megy a gyülekezés és számonkérés szervezése. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-FIGYELEM-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ki,hogy van vele nem tudom,de én bomba hírt érzek a nutexnél,sokkal nagyobbat,mint én is vártam. Akkora áremelkedés lesz a papírban,hogy a nyerteseknek,pszchihológushoz kell majd járniuk,hogy kezelni tudják a hirtelen rájuk zúduló pénzmennyiséget.
Mari nénje dumák-Best of