Mindannyian tudjuk az ember számára mily fontos cél a megvilágosodás,igy eszünk ágában sem lenne földijeinket akadályozni benne...
Az emelkedett és tisztult tudatállapot elérésére egy hatásosan alkalmazható technika a folytonos ismételgetése valamely mondatnak, ez hivják Mantrának.
Feltúnt hogy fórumtársaim között milyen sok a megvilágosodásra vágyó, és számukra létesitettem, nekik ajánlom eme topicot, ahol háboritatlanul szajkózhatják, amit épp szeretnének.
(Ezáltal a topicok is visszatérhetnének eredeti gyarló funkciójukhoz, és nem kéne egy egész kolostor 'énekét hallgatnunk' nekünk, egyszerű embereknek, munka közben)
Ha csak a természetes nedveket kedveled, gondolom, tudod mi a különbség egy erős cigaretta és egy jó szivar közt ...
;)
Az, ami egy pohár alföldi bor és egy tokaji közt, avagy egy "Sárkány Sör" és egy Beck's között ...
Sorolhatnám ...
De az egésznek mi köze a pizsomához ?!
előtte pet----ting, után p....g és közben sem pizsooooomaaaaa !
(whisky még hagyján, gitanes vagy bármilyen bűzrúd dohányos nővel...párban - de elkeserítő, a natúr izeket, illatokat, nedveket szeretem - még nyálcserében is!)
Hagyomány-tisztelő nincs köztetek?
:)
A három legjobb dolog jut eszembe a világon (régi mondás, nem tőlem ered) :
Előtte egy wishky utánna egy gitanes ...
:)))
A feltaláló elárulta a forradalmi libatömési titkát!
NG 2008. szeptember. 12., 18:27
Betűméret növelése
Betűméret csökkentése
Hozzászól
| Nyomtat
| Elküld
Biztatónak nevezte a péntek délelőtt a Négy Mancs Alapítvánnyal folytatott tárgyaláson elhangzottakat Hudu Mátyás. Mint ismeretes a 75 éves férfi a kacsák és libák kényszertömését kiváltaná egy másik módszerrel, ahol a szárnyasok mája egy különleges takarmánykeveréktől hízna, illetve az állatok bizonyos reflexeire is építene a kuncsorbai feltaláló.
H i r d e t é s
— Elmondtam a módszerem lényegét az alapítvány megjelent képviselőinek — kezdte mondandóját Hudu Mátyás. — Ők lejegyzetelték a részleteket, amit továbbküldenek bécsi központjukba véleményezésre. Várhatóan egy-két héten belül kiderül, hogy milyennek találják ezt a lehetőséget. Én bizakodó
vagyok, mivel véleményem szerint máshogy nem lehet kiváltani a
kényszertakarmányozást. Persze a technológia nagyüzemi szintre
fejlesztéséhez a földművelésügyi minisztérium támogatására is szükségem
lesz.
A feltaláló még azt is hozzátette, hogy bár takarmányos módszere az
állatvédelemből indul ki, hosszú távon az emberekre is „óvó” hatással lesz.
A bio jellegű szárnyasmáj ugyanis nem tartalmaz majd mesterségesen
hozzáadott, egészségre káros anyagokat.
Reggelt . Vidéki pénzváltóból lett csodabróker, egy privatizált nagybank értékpapírcége, állami vállalatok befektetett milliárdjai és a kusza viszonyokból profitáló VIP-lista üzleti, közéleti prominensei. Minden idők legnagyobb magyar sikkasztásában várhatóan pénteken hirdet elsőfokú ítéletet a Fővárosi Bíróság. link
Törölt felhasználó2008. 08. 22. 07:25
van már konkurrencia:
buxi szedd be a 2500-at )))
és nyisd meg az akadémijjjádatt:
Kedves Kata!
Fontosabb tőzsdei alapismeretek az első 5-7 évben.
Soha ne vigyen 2 esetnél többször pénzt a számlájára!
Ne szégyeljen nagyon kis pozikat nyítni, több árfolyamon, legalább 5 részre bontsa a portfolióját
Csak piros buxnál vegyen, zöldnél adjon. Ha nem tudja eldönteni az ajánlati könyvből, hogy ki a balek, akkor Te vagy az! Holnap folytatjuk domina!
buxer-long-condor
Cartman ördögi tervet eszel ki Butters félreállítására; elhiteti vele, hogy rövid időn belül egy hatalmas meteor fog becsapódni és az egyetlen esély a túlélésre Jimbo földalatti bunkerében van, így a naiv Butters odamenekül.
Mantrázók topikja
Az emelkedett és tisztult tudatállapot elérésére egy hatásosan alkalmazható technika a folytonos ismételgetése valamely mondatnak, ez hivják Mantrának.
Feltúnt hogy fórumtársaim között milyen sok a megvilágosodásra vágyó, és számukra létesitettem, nekik ajánlom eme topicot, ahol háboritatlanul szajkózhatják, amit épp szeretnének.
(Ezáltal a topicok is visszatérhetnének eredeti gyarló funkciójukhoz, és nem kéne egy egész kolostor 'énekét hallgatnunk' nekünk, egyszerű embereknek, munka közben)
Tisztelettel:
moiser