Topikgazda: matgab 2005. 06. 24. 11:50

Magyarországra jönne a Fortis: bankvásárlás készülődik a piacon?  

Ugrás a cikkhez
Hazánkban terjeszkedne Európa egyik vezető pénzügyi szolgáltatója, a holland-belga Fortis - derül ki a hitelintézet álta kiadott szűkszavú közleményekből. A társaság már januárban jelezte: akvizíciós stratégiájában kiemelt szerepet kap az európai terjeszkedés, azon belül is a közép-kelet-európai régió.

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=55653
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2005. 06. 27. 10:01
Előzmény: #3  balta
Vegyék meg a belga-holland K&H-t, a KBC és az ABN-AMRO talán örülne is, ha végre megszabadulhatna tőle :)
A KBC-ről nem hiszem. az egyik nagy emberük azt mondta valamikor tavaly év végén, hogy még venni akarnak Közép-Európában ( igaz, hogy biztosítót)
Artemix
Törölt felhasználó 2005. 06. 27. 09:41
Előzmény: #1  portfolio
fiókot nyitnának, meg is próbáltak levadászni. ettől még lehet cégvásárlás, de sztem 1xűbba fiók, nem kell nagy befektetés
balta
balta 2005. 06. 24. 15:13
Előzmény: #2  matgab
Vegyék meg a belga-holland K&H-t, a KBC és az ABN-AMRO talán örülne is, ha végre megszabadulhatna tőle :)
Én szívesn odaadnám az IEB-t is, de a fö tulaj San Paolo IMI nem osztrák-magyar-cseh, hanem minimális szlovén-magyar-román pozíciókkal rendelkezik a térségben.
matgab 2005. 06. 24. 12:02
Előzmény: #1  portfolio
Én most még olcsón , mondjuk 5.000 -ért (darabonként)odaadom nekik az FHB részvényeimet nekik, ha kell...

Topik gazda

matgab
4 4 3

aktív fórumozók

friss hírek További hírek