Minden magyar ember politikai és nemzet fejlesztési topikja ez.Ceu, gdp, roma kérdés, dolgozói szegénység stb.Miért fogy a magyar?Ex, Vazsmegyei? Vélemény?
Nekem az a diskurzus BudFoxal inkább az elhatárolódásnak tűnt a mai baloldaltól!
Ebben a politikai kavarodásban egy pillant alatt címkézni lehet egy véletlen fogalmazást, amit válaszolunk bármilyen hivatkozásra!
nemtudom..poitikáról nem nagyon beszélgettünk...
nézd..nekünk a jobboldal ami bejön a politikában..
nektek meg a baloldal..ennyi..és mindenki leírhatja a saját véleményét egy fórumon, nemde ?
Tudod szóból ért az ember!
BudFoxal lehetett szót érteni, mert négyszemközt látni, hogy ki áll egymással szemben!
Úgy vettem észre többet írsz az Orbánról mint én, mégis engem tartasz Orbán-hívőnek!
Ha már ilyen meghitt a kapcsolatotok, szólhatnál neki, hogy ne fosson teli minden totyikot a hülyeségeivel, pláne, ha egy olyan fain ember, mint leírtad. Bár Orbán-hívőben ritka a nem gazember, már szigorúan szerintem!
nem troll a Vazsmegyei, kedves fórumtársunk..azt elhiheted.
múlt héten járt nálam a kávéházban..
nagy értelmes és barátságos úriember, ezt elhiheted...
Hogy jópáran pikkelnek rá és nem szeretik annak meg megvan az oka..de az személyes ügy..
Valami hiba van a tudósításban, mert Bözsi néni nem hívta a DK politikusra! a rendőrséget!
Jobb lett volna, ha a Dk az elmúlásszagával sem lépte volna át, Nagygéc határát!
Egyébként Bözsi néni véleményére lennék kíváncsi és nem arra amit a DK-s hamisított!
Magyarok fóruma.