Broker Marcsi elsirta magat. 12milliardot sikkasztott, most sir a 10eves borton lehetoseg hallatan. Fusi befektetes 200ezertol 200millioig/ugyfel. Kamat kifizetesek az uj befizetok penzebol, a kis utazasi iroda hatso szobajaban..
Van egy baratom, szegeny 3munkat vegez egy heten. 8oraban napkozben, este masik, hetvegen harmadik. 4-6orakat alszik, utazik egyik melobol a masikba.. Mindig mondom kaszabolja a virust az utcan. Meg nem volt beteg a virus ota, de minden nap megy 2helyre dolgozni, meg haza. Kaszabol, kis Samurai. Ninjakent vagja a virusokat :) Allandoan mondom neki. Se maszk, se pihenes. Napi ket energia ital, hogy birja :) Lehet ez oli a virust az energia ital, szetmar mindent. Kola is ilyen maro cuccos, wct is tisztit :) Eszmeletlen..
Legalabb a tozsden nem darolodunk be a levesbe, mert ez a H! Csapat! HH! Kialtom magamnak! HÊ! HZS! HP! HT! Kisltom Nektek! Na es a kitalalonak, HQ! :)
Elkepeszto mi megy :( Sajnalom. Csaladok, baratok tavolodnak el egymastol. Feszult mindenki, bizonytalan minden. Lanyomeknak iden lesz szalagavatoja, 95ezret kellett mar eddig befizetni ra, es meg nincs vege!! Ma kuldtem be 20ezret 8darab jegyre, belepo a csaladnak a szalagavatora. 5ev alatt evi 10ezerrel 50ezret beszedtek, intezmeny berles cimszoval, ruhara, bankettre, bulira, After partyra, keringo ruhara, viragokra, ajandekok a tanaroknak, es egyeb nyalanksagok. 40ezer a ruha berles csak. 5ezer a tanctanar. Es a tobbi. Szerintem megy mind a levesbe... Erted.. a levesbe.. nem is ertem. Nekem is erre kell a vedettsegi, hogy beengedjenek a lanyom szalagavatojara. Ha nincs, nem mehetek. Koszi
kisunokám halloweeni gyerekpartin volt szombat délután, 8 gyerek, 12 felnőtt nagyunokám a haverjaival összevissza kolbászolt a hétvégén, lehetetlen lekövetni, honnan jött a vírus, főleg, hogy nincs kontaktkutatás sem lányom nem engedi, hogy menjek hozzájuk, fönőknője megértette a helyzetet, sőt, azt mondta, semmiképp ne utazzon , lányom azt mondta, mindenki maradjon a "fakanálnál", azaz én tőzsdézzek, ő pedig a gyerekekkel lesz este 7 óta lefőztem egy fél regimentnyi kaját nekik, megy a mélyhűtőbe ----szerencsére sok húsos étel, eltehető, köreteket még nem csináltam
Most mindenki beteg. Napi 1600fertozott, meg 30halalozas, hetente dupladozo szamok. Emberek 56% a oltva, nem tudom mennyi gyerek 12ev alatti a maradekbol. Mondjuk 15%, az 71%, 30% nincs beoltva, es rajuk fogjak, hogy a tavalyi ilyenkori adatok ketszerese a beteg, es ezert az oltatlanok a felelosek. Hogyne.. kozben mindenhol kiderul, hogy az oltottak sorban betegek. Ezt a hirek lehozzak a hiressegekkel. Itt facerol lehet tajekozodni, oltas utan milyen sokan kapnak azonnal szelutest, agyverzest, infarktust. Ott irjak, ha igaz, ha nem. Allitolagos kozeli hozzatartozok irjak. En is most hallom ismerosoktol betegek, es gyermekeik is, en szept elejen atestem megint rajta. Mar harmadszor tavaly februari kezdessel. Gyerekek 4nap alatt 4buliban voltak most hetvegen. Haloween es tarsai. Irtora porognek ossze a gyerekek, suliban, utcan, tomegkozlekedesen, edzesen, bulikban, kocsmakban, stb.. Nem lehet altaluk vedekezni. Mennek, hozzak a cuccot. Szeptemberben lejart vedettsegim. Ma voltam ujabb IGG antitest sziresen vedettsegihez. 11.000 a vizsgalat, 3ezer a kormanyhivatalnak a kartyaert minden negyed evben, mikor en bizonyitottan atestem rajta. En nem vagyok elfogadott, az oltott elfogadott, akiben azt sem tudjuk mi van.. na mindegy..
Majd lesz sok nyerőd, csak várd ki türelemmel! Most én is a múlt héten bevásároltam mindenből, sőt vannak régebbi beragadásaim is, de úgy vagyok vele, hogy valamiből mindig jól kijövök. Múlt héten a cig volt, ami hozott szép nyerőt.
leves