az első alkalom, a richter volt a legijesztőbb eltűnt 200 darab richter és 90 ezer minuszt jeleztek be, holott aznap nyereséggel adtam kb 150 darabot a 150 darabon felül "tűnt el" 200 richter na most az nem kevés pénz aztán kb 7 óra körül helyreállt minden, de amit addig átéltem, hogy mi a fene történik ...
ezek szerint olyan "kölcsönvett" papírokról van szó, amiről nem tudunk? de ezt hogy tehetik meg? frászt kaptam, hogy mi a fene van, mi a jó fene történik, 10K eltűnik a számlámról ráadásul bejelzett 55 ezer minuszt 1 órán keresztül, amit nem is csináltam ez legális? hogy tehetnek meg ilyet ügyfelekkel?
Én is vettem már észre ilyet. Másnap reggelre mindent helyretesznek. Sőt nekem volt olyan is, hogy valami miatt (ez az Ersténél volt) zároltak pénzemet, ami úgy történt, hogy visszavontam egy vételi megbízást és venni akartam richtert. Telefonáltam, de nap végéig nem oldották fel a pénzem. Mivel részletesen leírtam az e-mailben, hogy mit szerettem volna venni és az Ő hibájukból meghiúsult és leírtam, hogy 35 k elmaradt nyereségem keletkezett. Egy hónap múlva kaptam egy levelet, hogy kártalanítanak és a számlámon jóváírták az elmaradt nyereséget.
tegnap észrevettem egy furcsát: fél hatkor megvolt a nyereség DM-ben, de bejelzett 10K minuszos eladást na most az nem lehet egyrészt mert az eladásaim a vételek után történtek, előbb kaptam időben 60ig , másrészt semmiképp nem lehetett minuszos eladás, mert 62-ről is volt sok, és én csak 64, 65, 66-on adtam nézem a portfolio egyszerűt, ott megvolt darabszámra a 30K, ami maradt nézem az értékpapír részletest, ott hiányzott 10K , összesen 20K-t mutatott mondom, ez mi? az üzenetekben minden stimmelt, időben előbb kaptam, utána adtam aztán 7 óra körül is megnéztem, megszüntek a minuszok, és visszajött a 30K az értékpapír részletesbe is azért volt ijesztő, mert harmadszorra fordult elő történt már richterrel is és set-el is ilyen
úgy számolok, hogy 8500-ig kitartson rá a pénzem ott már sokan fognak ugrani, főleg ha otp-sanyi marad fent ezeknek az elemzőknek semmi nem számít az sem, hogy hatalmas pénzek várhatóak a richternél amcsiból , egyre jobb jelentések, de le kell barmolni mindenképp..... persze
majd az erstések lerántják nekünk :) tetszik nekem ez a RC elemző is, 8700 stabil támasz, de elromló piaci hangulat esetén.... stb stb nagyon romlik a piac, tényleg jelenleg amcsik vígan örömködnek miért nem azt írja az elemző: "így is, úgy is le fogjuk tolni 8300-ig"
Délelőtt vettem még wallist 104-en 10 k-t, de azt már írtam, hogy mekkora nagy marha vagyok. Gondolhattam volna, hogy ezt a sz.rt semmivel nem tudják megindítani.
Tegnap küldte az RC a reggeli hírlevelet, abban a Richterről ezt írták: "Egyre csúnyul a technikai kép a gyógyszergyártó esetén, próbálkozott napközben észak felé törni, de még csak bele se kóstolt a 9000 forintba az árfolyam. Nap végén -0,89%-os csökkenést követően 8900 forinton zárt, a grafikonon egyre inkább korrekciós képet rajzolva. A 8700 forintos támasz kellően stabil lehet, de egy esetlegesen elromló piaci hangulat közepette a szint letörése megnyithatja a teret az akár 8300 forintig tartó déli túrának is." Szóval készülhetünk a 8300-ra.
Megakrant adtam 50 k-t 8,5-n. Ez volt az utolsó adag, ami a 7,8-as vételből maradt. Vettem is vissza 80 k-t, szóval most több db-m van mint tegnap. Vettem még DM-et is 63-n. Ennyi volt a mai nap, de a hét az nagyon jó volt.
leves