köszönöm Mátyás, de tényleg nem nagy szám, amit csinálok, csak küzdök:) ma délig nem is voltam, két jó vételt elszalasztottam, a richter és az opus leszúrást eddig még vételem sem sikerült, csak enefi, a szokásos gigatétel:) ENEFI Vétel 300 db 401 Ft áron teljesült (szerződésszám: 7667854, idő: 2021.05.13 13:07:12)
állította valaki, hogy nagy szám, amit csinálok? mert én sosem mondtam ilyet csak kereskedek és írom, mi sikerül aznap volt nekem rengeteg nullás napom is, feltételezem, a mai is az lesz megérzésre ma nincs fogás semmin egyébként meg azt gondolsz, amit akarsz , kösz a véleményed, nagyon kedves
"azért van sok kispapírom, hogy mindig legyen miben nyerni" - ugyan már... amit a macska haverod írt, az van közelebb az igazsághoz: be vagy ragadva 15 kispapírba, de cudarul. ha ezek közül bármi is nyerőben lenne, már rég eladtad volna :) hiszen te nem tartasz semmi sokáig - csak a durván beragadtakat :) nekem évek óta rejtély, hogy egyesek és saját magad szerint is mi olyan különleges abban, amit csinálsz? ami sokat esik, azokba beleveszel, ha peched van ragadsz, ha mákod van, eladod. de ez kb a kezdő tőzsdés stratégiája, mi ebben a nagy szám?
leves