szerintem jó volt itt a péntek esti "láz" a topikban, ellazultunk, vicceltünk, még jó gondolatokat is kaptam hétfőre: egyelőre nem látok más kereskedési lehetőséget, mint cig-et a kicsik közül de nagyon szeretem a meglepetéseket :) fáj kicsit , hogy nem tanítok, de elfogadtam, most ez van és ahogy mondod, konkrét termelőüzemben még nem dolgoztam, kivéve, ha a tőzsdét annak vesszük:)
A 10% havi hozam valóban nagyon jó,mert adózás után is azt jelenti,hogy a tőkédet megdupláztad. A gazdasági fogalmak nem megfelelő értelmezése nem probléma,hiszen termelőűzemben nem dolgoztál,feleltél emberek sorsáért,de a tanítás legalább olyan fontos és szép munka.
csak nálam más is volt, mert elkezdtem olvasni sören kierkegaardot és próbáltam megérteni, mit akar és elolvastam a vagy-vagy-ot és a csábító naplóját és akkor jöttem rá a manipuláció művészetére azóta lettem kétkedő
én 10 évig éltem az első férjemmel, akihez 19 évesen mentem hozzá egy gyönyörű lányunk lett de aztán szerelmes lettem és ő is elváltunk és hát így.... az élet
hihetetlen, hogy lehettek ti fiatalok ilyen ridegfejűek:) én bezzeg adtam az életemnek nagyon sok esélyt:) és meg is kaptam filozófus és zenész, színész és tanár, mindenki szerepelt nálam életemben:) és még egy liftszerelő is:)
a 4és fél éves unokakislányom ma azt mondta a telefonba, hogy ne szólítsam peppa malacnak a kis figuráját, csak peppának ---- malac szó nélkül, ez nagyon fontos, mondta:) mert megsértődik, ha malacnak hívom :) annyira szeretem ezt a kicsi lányt:) remélem, mindenkinek van egy nagyon szeretett valakije:) ez a hét tanulsága: mindenki szeressen valakit, de nagyon:) és akkor könnyebb ez a nyavalyás kereskedés is:)
milyen jó lenne, ha az egész heti kereskedés után lenne egy kis jókedv a topikokban:) összeszorítottuk a fogunkat egész héten, kinek hogy sikerült, most hétvégén lehet egy kis lazulás
Jájjj, Éva Struccal meg senki mással eszünkbe sem jut ilyesmi. Nem illünk össze korban sem, bónusz a főnököm is:-) Tőzsdézni vagyunk itt biztosíthatlak.
Romantikus? Igen, valamennyire. Nagy őre várni? Annyira azért nem :) Lizabell nyilvánvalóan kivételes nő, ezért is alkalmazta a Strucc Capital. Alkalmazottakkal meg mint CEO mégsem kezdetnék ;)
teljesen el tudlak képzelni, mint egy romantikus férfit, aki a nagy Ő-re vár:) lizabell egy hatalmas nagy sárkánynő:) félelmetesen gyönyörű és ha megérint, elalélsz:)
Nem tudom, véletlenül oda tévedtem, mekkora a buli:-) HoStruccot nagyon szeretem, de egyikünk sem akar váltani. Viszont téged jövő heten férjhez adlak, keresek neked egy aktív életet élő színházbajaro,kirándulós pasit.
de mi az a káosz ott? összevissza írnak ott népek:) HoStrucc majd udvarol neked, ha elhiszi, amit írok, hogy fantasztikus csaj vagy:) te is fiatal vagy, ő is, de hát ez csak tőzsdechat, nem az én boszorkánykonyhám:) pedig összekavarnálak titeket egy jó kis főzetként:)
nekem az életem fantasztikus jó volt, egyetem után az ELTE-n kezdtem tanítani magyar, mint idegen nyelvet, aztán sok nyelvsuli jött, aztán már csak privát tanítás, nagyon jól telt a 35 évem, sok vidám élmény, sok feladat, sok kihívás, mert sosem lehet egyformán tanítani két embert magyarra --- és most a tőzsde eddig nem vallottam kudarcot ebben sem ha úgy vesszük, ezt a "munkám" is jól végzem
80%os jó belépő senkinek nincs ezt elhiheted. Év végén ha raerek csinálok egy számvetest. Külön kiszamolom a nyerő és bukó kötésparok aranyat mert engem meg az érdekel többek között.
jól van, te dolgozol mellette, nekem meg úgy alakult az életem, hogy most nem keresem halálra magam nyelvtanításból --- azelőtt sem kerestem magam halára, másfél óra volt 6000 forint---- ma a tőzsdei 64 ezres keresetemmel mennyit kellett volna tanítanom, hogy meglegyen a 64 ezer? na ugye van, aki dolgozik, én imádtam tanítani, és a diákok is nagyon szerettek engem, most úgy néz ki, ennek vége, tudomásul vettem, itt keresek
egyébként pedig a küzdésről is van véleményem: nekem muszáj, ez hajt van, akinek nem muszáj, az ráér nekem csak az a fontos, jól lépjek be papírokba persze, hogy nem mindig sikerül na és ha 80%-ban sikerül, az már jó messze vagyok a 80%-os jó belépőktől, szóval lehet röhögni rajtam viszont ha jó a nap, megkeresek 60-70-100-ezret ha nem jó a nap, 6000-et, olyankor szoktak jönni a kockázat-felügyelők, hogy már megint miket csinálok:)
szerintem is jó a 10% havi hozam egyszer volt valaki, aki azt kérte, számoljam ki, mennyi a hozamom a jutalékhoz képest számolja ki a fene:) ma az allokáció után 64 ezer nyereség lett, 8000 a jutalék, nem sajnálom a randomtól, mert hatalmas lehetőségeket ad az például, hogy nyugodtan módosíthatok, e nélkül nem is tudnék sikeresen kereskedni, és a módosítás szerencsére ingyenes
dehogy veszem támadásnak csak nagyon óvatos vagyok, eldöntöttem, hogy mindig lesz 20 millió szabadon és ezt nem szegem meg, tehát nem fogok nyakig belemászni a pénzem elköltésébe semmi szín alatt pedig nehéz megállni, néha "rányomnék" még vételre, de nem teszem, mert ott a 20 millió szabad határ
dehogynem. csak nem ezt kérdeztem :) hanem hogy onnantól tudtál még jobban felpörögni (sok új pozit nyitni, nagyobb tételeket venni stb) miután eladtad a régi lakást. ne vegyél már mindent támadásnak :)
én most nagyon jól állok , készpénzben több is van, mint kellene szerintem az utóbbi napokban-két hétben kihoztam 29K-t futurból, kihoztam 12K-t est-ből, kihoztam 25K-t set-ből, és cig-ben is jól állok egyelőre , ott adok-kapok van a 20 millió szabad pénz azért fontos nekem , de ennél most sokkal több van szabadon
Én is úgy kezdtem el hogy ha havi egy bért kitermelek évente akkor az az éves bónuszom magamnak és egész fasza hozam . Aztán azóta kicsit javult a helyzet ;)
Aaa kizárt dolog. Oda nagyon meg kéne változnia egy két dolognak, meg Éva az Éva. Nagyon ügyes, és nem hiszem hogy utánozni lehet Őt. De tudod, az igaz hogy ha mondjuk 6x -os tőkém lenne, és arra vetíteném ezt a hozamot, akkor azt mondanám ott belül, hogy én "laza és f* vagyok" :D Mert én a fizumhoz nézem a dolgokat, és ha majd elérem hogy a tőzsdén jobban keresek mint a havi fix fizum, akkor azt mondom hogy ez nagyon jó dolog így ahogy van. Realista srác vagyok inkább bizonyos dolgokban :)
nekem valami 30 misi friss pénz rémlik, a zuglói és az új lakás különbözete... vagy rosszul emlékszem? mert azóta tudsz misi feletti hónapokat, mióta ez a tőke is pörög.
Pont ezaz hogy ne a forintot nézd A %ot. Mert a tőkét kockáztatja más is csak nagyobbat. Nyilván aki nagy tőke fölött rendelkezik és úgymond csak a napi betevot akarja kitermelni meg egy kis pluszt az jóval konzervatívabban is játszhat mint aki gyaraoodni akar kicsorol
én nem akarok senkivel sem versenyezni nem számolok százalékokat, csak napi nyereségeket nem érdekel, hány nagycápa mozog itt az a lényeg, hogy ha tudom, "kiharapom " a magamét
valami nem kóser, én úgy emlékeztem hogy 2016 ban hoztam át a tbszre..habár habár...előtte Randomnál voltam. Na mind1 a lényeg hogy a nyereség veszteség oszlop szeptembertől változik nekem a KBC nél. Tehát ott volt mozgás elsőnek.
2016 szeptem kezdtem a TBSz és eddig, 41,9% hozamom van rajta. hmhm összeget szándékosan nem írok, mert ezekhez a számokhoz amiket nálatok olvasok, vicc kategória. /Havi 1 misi.. stb../
Elnézést ezek eladások csak tehát pozicio zárás valamiben. Júliusban úgy látom nem bírtam magammal ott sok sok pozíciót zártam (és nyitottam is utána). Erős realizálós hónap lett. Érdekességkeppen leirom azt is hogy ebből volt olyan pozi ami évnél is régebbi vétel zárása volt és volt ami napos :)
leves