jó késón, de kész lett a lasagne-vacsi, trikolor lett, piros a darált marhás rétegtől, fehér a besameles-sok sajtos rétegtől és zöld a spenótos betéttől, amit még megszórtam sült bacon- kockákkal kovászos uborka és kígyóuborka-saláta lett hozzá a csokitorta még sül:)
tegnap éjfél előtt vizionáltam 120-170-270-et, de szerintem túl előrerohantam :) anno a konzumban is így csináltam, kezdtem a vérszemet kapni, ahogy az árfolyam igazolt:)
láttam, 89-es eladást így sikerült 85-ön visszavenni, korán adtam, korán vettem vissza, de nekem 69-től 89-ig jó volt az eladás, eddig csak 3,5,10 forintokat kerestem a napizással, ma sikerült 20 forint/rv, de visszavettem 85-ön, mert amit tegnap este írtam, nem gondolom, hogy itt a vége az emelkedésnek
most olvasgatom, mit tippelnek, miért megy így a delta : ---hatalmas gazdag emberek csaptak le rá ---a cég már nem ugyanaz, teli vannak megrendelésekkel, az árfolyam ezt követi ---veszik magukat, mert megtehetik ---ellenséges kivásárlás áll a háttérben ---leköveti az opus-konzum őrületet lehet választani , de az biztos, hatalmas léptekkel tör fel , és egyelőre nincs jele bicsaklásnak, kivéve a múlt hetet, amikor valaki napon belül 68-tól 57-ig adta vissza , valami szánalomfickók lehettek a szánalomfickók vajon ma hogy érezhetik magukat 94-es zárásnál?
leves