kitöröltem egy hülye beírásomat, lelkesedésemben írtam, de senkit nem akarok befolyásolni, mit csinál, hol ad el, de főleg nem minősítem, ha megteszi butaság volt tőlem
kitöröltem egy hülye beírásomat, lelkesedésemben írtam, de senkit nem akarok befolyásolni, mit csinál, hol ad el, de főleg nem minősítem, ha megteszi butaság volt tőlem
MOL (2668) eladva 2712ért. Mondanám, hogy OTP lesz belőle, de úgy néz ki a Otp-s topikok "nagyjai" is újat fognak látni és vége láthatatlan emelkedés lesz!? Opus tartja magát, szóval ott van remény a kiszabadulásra, ahogy 4igben is, csak türelmesnek kell lenni. Telekom meg szép csendben több éves csúcsra megy?
szuper volt a te kajád is ! tojásos nokedli, kapros tőkfőzi nálam is nyerő ha a brownie 2500 kalória/ adag, akkor is finom :) az igazság, hogy egyszer főzök és sütök egy nap, és a suliban olyan pocsék kaját adnak a gyerekeknek, hogy mindig éhesen jön haza a kicsi válogat így is, de ma nem, minden ízlett neki, a sütőtök hozzávalóról azt mondtam a lányomnak: ---erről mélyen hallgassunk, halott sütőtökről vagy jót vagy semmit, fehércsokis csodasüti és kész :)
A brownie 929kalória/adag azért nem kevés! Nálunk tojásos nokedli volt az A menü és kefíres, kapros tökfőzelék fokhagymás zsíron lesütött csirkeszárnnyal a B menü. Hétköznap ritkán vagyok aktív, de most a férjem bevállalta a szülői értekezletet, így kedvet kaptam hozzá.
nálam szintén teljes eseménytelenség, se vételem, se eladásom nem jött be semmiben valaki rántsa már meg az opust ! mindenki befülled, mint a gyerekpopsi a pelenkába
Ma nem igazán értem rá, de ahogy látom nem sokról maradtam le. OTP talán lefordult, de gondolom nem fogja könnyen adni magát, MOL 2700 felett zárt, ez érdekes, és kellemes! Opus teljes homály, de bőven 300 felett, 4ig stabil.
legyen egyszerű az opus:) menjen 480-ig, a 600-ig tartó emelkedést átengedem másnak mit kell itt kínlódtatni, úgyis felmegy 480-ig:) a kicsi tényleg boldog most:) újfajta hajat kellett csinálnom neki, látsszon, hogy milyen hosszú, de két oldalról egy fonást csináltam neki, így nem zavarja a suliban a hosszú haja, ráadásul dupla hosszúnak látszik a fonás miatt , amit hátul feljebb rögzítettem ennek is örült, nagyon kis csaj lett:) balatonszemű:) zöld macskaszemű :)
leves