Kizárólag a forintális nyereség volt a célom, meg hogy kipróbáljam, milyen érzés ekkora kockázatot vállalni! Túl vagyok rajta. Ma egyáltalán nem vagyok biztos az opusban, nem is fogom piszkálni, ha emelkedik, annyit nem fog, hogy jó haszonnal elmenjen a 354es, ha esik, akkor majd meglátom. Egyébként múltkor pont erről írtam, hogy sok millió kis százaléka pont annyi, mint kevés millió sok százaléka, csak az első esetben könnyebb elérni a célt. Viszont a te nyereséged százalékosan sokkal mutatósabb, még ha forintba kifejezve lehet, hogy ugyanannyi.
magam részéról még bízom, hogy nem itt van az opus emelkedés vége, tehát próbálok úgy kereskedni, hogy 430-at elhiszem újra, de tudjak mozogni, adok is
ma nem voltam egész nap, de betettem eladást 337-re, a 277-es vételt adtam oda , kiment 110 ft/ rv nyereség lett maradt vételem 313-ról meglepett a mai "ámokfutásod" :) több milliót raktál 9 ft/ rv nyereségre ? őszintén szólva nagyon furcsa
Az kemény lehetett! Ilyenkor szoktam mondani,de legalább egészségesek vagyunk és élünk! Persze sovány vigasz,de azért sokan cserélnének velünk. Így kaptál egy lehetőséget az élettől a revansra. Ettől szép az élet! Főleg amikor az álmok teljesülnek!
Végül is tényleg nem. Ami igazából boldoggá tesz, hogy pár éve, amikor a Rogán bedöntötte a 4iget, kb 10milliós veszteség ért minket, a férjem rossz döntést hozott, én meg azt se tudtam mit kellene tenni. Akkor elhatároztam, hogy pár éven belül kamatostól visszaszerzem a pénzt! Aztán jött a covid, háború, a legjobb tananyagok, ami csak szembejöhetett a tőzsdén! Nem volt könnyű, de most már elégedett vagyok, a terv még túl is lett teljesítve!
332es opus eladva 341nél, még 8x000 nyerő! Nem szoktam összegeket írni, ezután se fogok, de 10millió körüli összeggel napizni nekem nem kevés! Ebből kifolyólag a döntéseim se olyanok, mint ha 1-2millió lenne a tét! Ez most bejött, nem fogok ilyet rendszeresen csinálni az tuti.
Az előzményeket nézed akkor minden nap felhúzták. De itt,semmi sem biztos. Nekem ebben a magasságban,oxigénpalack nélkül egyre fájdalmasabb. 300 alatt, nagyobb volt a kedvem játszani.
Opus küzd 330 környékén, merre tovább? Nap végén megint felhúzzák? Érdemes megjátszani? Elég kockázatos ha napon belül nézem, de pár napos, hetes távon? Megint a mohóság...
Pár éve, már az opus/konzum egyesülés után volt a 4ignek egy hasonló pár hete, hónapja. Meglátásom szerint ugyanaz a kotta. Egyetértek, óvatosnak kell lenni, de jelenleg szerintem megéri a kockázat. Már nyertem vele bőven annyit, hogy ha rosszra fordulna, már akkor is marad valami az eddigi bejövőkből.
Miért mennénk? Ekkora vételi erővel nem hiszem, valami van a háttérben, ami ma még nem ismert, talán osztalék? Nem tudom, passz, így viszont marad a speka.
Opus eladás(325ös) 343nál! Nettó nyereség: 179.190ft, na ezért vettem pár perce, nem érdekel mennyi lesz holnap, vagy a jövő héten. Kitűztem a célt, teljesült, pont.
Napi próbálkozásnak szánom: opus vétel 332, 325. 322ről lekéstem, nem gondoltam, hogy a tegnapi záró alá megyünk. Kezd egyre nehezebben menni nekem ez az opus spekulálás, lassan elengedem. Hosszabb távon mégis csak az átláthatóbb papírok felé kapirgálnék, Otp elindult a korrekciós úton, szóval ha lépnem kell, nem szeretnék beragadva bosszankodni mondjuk opusban.
leves