stayerke, ügyesen, mennem kell :) pedig rain man is megmondta, hogy esőben nem megyünk ki, de vennem kell néhány dolgot , majd kikerülöm az esőcseppeket:) "dancing in the rain"
az jo ár nekem 14 valamennyi az átlagáram,és van 100k m,hátha.még nyomda van de azt oszti elött eladom,meg a dm,más nincs ,öszig nem is veszek ,ha tudom eladok,illetve nutexet lehet kivárom mert az szerintem tul olcso most,ott van céláram 70ft kb.nem tudom ez van most
ez a DM : olvasom, a topikjában rám akarják kenni a tegnapi zuhanását, nap végén láttam meg, mi történt borzalmas , hogy 5 forintot nem képes emelkedni, már lökik vissza az ATL-re jó hülyének érzem magam benne, 37.5ös eladás után már vettem is egy adagot 37.2-n, írtam is
dmker -jo beesett tényleg várni kell ki tudja meddig.nutex az érdekes lehet fordult a kocka és lassan visszajön a bizalom?otp 13k mol 3100ftdunát 750-850 .aztán ez a három nyilván esni fog osztik után.örmester semmire sem megy.futur sem.elég pocsék tavasz van nem csak a tözsdén idöjárásban is a tavasz inkább ősz.
ez sajnos nem igaz, mert tkom volt 413-ről, és eladtam 436-on, ez csak 23 forint és elrontottam a visszavételt is igaz, előtte vettem 400-on utána 379-en, azokat is eladtam 400-on és 415-ön , nem lett rossz, ha innen nem megy 500-ig ha elmegy 500-ig, akkor nem jól csináltam de nézegetem , gondolkodom vételen
leves