két hónappal ezelőtt egy lyukas garast nem tettem volna arra, hogy 374-es vételű takarékot tudok adni 420-on és 384-est 440-en de történt akkor miért ne történhetne telekom-csoda? :)
mondjuk, hogy azt gondolom most, hogy egy egyszervolt 2500-as árfolyamú telekom a hatalmas nyereségek hatására lehet 450 a közeljövőben nem fogadok bélszínben, hogy lesz:) de hátha..... :)
ma csináltam egy "nagy bablevest", kevés csülökhússal, rengeteg zellerrel és sárgarépával, hagymával, fokhagymával, babérral, pirospaprikával, kevés köménnyel, süríteni nem kellett semmivel a levest, mert a végén még csipetkét is tettem bele, és a sancho feketetbabkonzerv babja nagyon jó ízt adott neki , jó ez a bab, finom nagyon:) ahogy becsülöm, 3 napig eszem majd ------ de csak azért, mert naponta csak egyszer eszem egyféle ételből és második evésre valami mást választok a gyümölcsreggeli után, holnap például friss zöldfűszeres sajttekercset fogok enni könnyű ebédként
A telekom cegek magasabb arbevetele a 20-30%os aremelesekbol vannak. Jon a nemzeti telefon tarsasag, Digi szoritja, Vodadone felvasarlas.. Ettol lehet jo lesz. En alapvetoen egesz BETet nem latom most miert kene venni, de ez mas tema. Ettol veszi meg tobb ember. Reggel 9.11kor 50millio forgalom volt. 9.06kor 28millio. 5peecenkent 20millio. Nem egy papirban, egesz BETen. Kell egy kis mazochizmus ehhez, meg kenyszer
stayerke, gondolkodtam, amit írtál, hogy inkább a nem ugrálást választod, próbálom most én is ehhez tartani magam, mondjuk nekem könnyű, 10750-ről van legalacsonyabban otp-m :)
mert 280-nál 15 forintos kifizetés lett belengetve, most 30, azonkívül nem a kedvencem volt a telekom, én inkább otp-mol párosban utaztam, és még egy érv: lehet, hogy erre a nagy nyereségözönre, ami kiderült, elmehet 450-ig is .... meglátjuk ....
ma hallgattam egy beszélgetést az erste magyarországi vezérigazgatójával, elneveztem "aaaaam pasasnak" minden mondatában aaaaam legalább kétszer jó sok érdekeset megtudtam, például hogy ----- idézem: " nix ugribugri, langsam spazieren" és " már aaaam látszik a fény aaaaaam az alagútban" és a " fiam most ment ki hollandiába egyetemre, és aaaaam, amikor kivittük a gyereket, aaaaaam kiderült, hogy a boltok 40%-a aaaaam nem fogad el készpénzt, tehát aaaaaam a digitalizációé a jövő és aaaaaam, nem is értem, miért kell még ATM-eket telepíteni " szóval egy nagyon érdekes aaaaaam -riport volt :)
Orbán Viktor: Nem akarunk orosz-magyar határt Portfolio2023. február 27. 19:46 Orbán Viktor miniszterelnök ma az Országgyűlésben napirend előtt beszédében elmondta, hogy Európa egyre több fegyvert küld Ukrajnába, és ennek az lehet a következménye, hogy "lépésről-lépésre belesodródik a kontinens a háborúba",
stayerke, köszönöm egyébként, ez a mol -ügy szinte véletlenszerű volt annyit kifigyeltem, hogy jó esetben 50 forintot mozog egy nap és a legváratlanabb szituációban őrjöngetik lefelé
most lettem kész a laskagombapörkölttel, egy egész ---rohadt drága --- zöldpaprikát is beleaprítottam a végén, mert két ételhez nálam nem hiányozhat a zöldpaprika: 1. gombapörkölt 2. resztelt csirkemáj
leves