Éva,ez tetszett:-) még jó,hogy nem értette félre :-))Azt az ájulós trükköt kellett volna bedobnod,mint kora tavasszal az üzletben,bevásárlás közben,a fiatalembernél.
nagyon szépek ezek a tavas képek :) ma a kisunokám harmadik alkalommal lovagolt igazi nagy lovon, már nem pónizik és a lóírányítás annyira megy neki, hogy a lovasbácsi jutalomból beengedte a kiserdőbe, hogy egyedül tegyen egy kört a lovasbácsi olyan 60 körüli harcsabajszos huncut bácsi, kérdezte, nem akarok én is felülni egy lóra? mondtam, ha hoz egy létrát és előtte leragasztja a ló lábát, esetleg akkorát nevetett, hogy beleszerettem :)
Csónakos tanösvény Angyali szigetek, Ráckeve környéke.Hattyú szokott lenni, ma nem volt, de szokott lenni. Pici szárcsa bébik siettek át előttem https://kepkuldes.com/image/Uf82iZ
Legalabb valaki figyel! :) Valoban Daxot raktam be. Akkor itt a Bux napos Dupla alj szerepe fontos. Onnan probaltak pattintani. 5.emelkedo nap..Dupla alj lokalis alj fontos. Ott vetel, stop alatta nem volt rossz strategia. Gratulalok a nyerohoz https://kepkuldes.com/image/UffSRY
szia Zsuzsa:) milyen angolország? :) nem merem kipróbálni részletes leírás nélkül hogyan kell ezt a hatizást csinálni bár lehet, a randomban valahol megvan, de még sosem néztem meg
Nekem ez a DAX-nak tünik és nem BUX-nak :-))) Ma békén hagytam a BÉT-et,péntek lévén,tudtam nem igazán lesz forgalom.A DAX hatiban nyitottam short pozit,rés töltésre számítva,és sikerült is 80 pont nyerőt realizálnom.Így jól indult a nap. Éva,neked is ki kellene próbálnod ezt a fajta kereskedést,jól mondja senior hogy nőnél a szemünkben :-)
a héten én is csináltam karalábélevest, sok sárgarépával és friss karalábélevéllel, petrezselyemmel, én is a tejfölös-galuskás változatot szeretem, csak én sós görög joghurtot teszek a végén bele a másik gyönyörű karalábéból karalábéfasírtot csináltam, azt édes chiliszószba mártogatva szeretem a fél kiló áfonya / 250 gramm / doboz, abból kettő fogyott és a kiló magnélküli piros szőlő --- abból is kettő doboz fogyott egy hétre --- elég volt nekem összesen 2400 forint volt a fél kiló áfonya és az 1 kiló piros szőlő de ! csak nekem , egy embernek egy hétre igaz, még sütit is csináltam belőlük, áfonyás maffint , de a zömét nyersen ettem ha felszorzom 4 emberre, akkor a heti gyümölcs már 10 ezer de az is igaz, mindig lehet almát kapni valamelyik üzletben kilója 350-ért és azt is sokszor veszek, csak ez a hét lett nekem áfonyás-szőlős
Karalabet szeretem en is. Jo karalabe levest csinalok es szaggatok bele galuskat :) Tejfollel imadom. De nyersen is finom, es mostanaban nem vettem fasat,mind jo. Afonya kiloja 3500Ft a piacon. Dobozban 15-20kdkg lehet gondolom. Szolo arat nem tudok, en nem szeretem annyira ezeket a nagy szemu vastag heju import szolloket. Majd szezonban. Othellot szeretem ami bordo es kicuppan a hejabol.
padlizsán 599/ kiló, de csak egyet vettem 260 forintért, rántott padlizsán volt belőle , nekem egy vacsora ------ tudom, hogy most az egyszemélyes háztartásról beszélek, és nektek más, 4-en vagytok
én mindig figyelem, hol olcsóbbak azok a gyümölcsök és zöldségek, amiket szeretek a környéken 3 nagyobb bolt van a piacon kívül, a lidl, a spar és a penny karalábét istenit vettem 189/ darab, 250 grammos gyönyörá áfonyám még mindig van , 599/ doboz, két dobozzal vettem, piros magnélküli szőlőt is 599/ fél kilós doboz, abból is kettőt vettem, egész héten megvolt a gyümölcsöm szőlőből és áfonyából még nem néztem meg, hétvégén mit hol veszek, majd holnap délelőtt
Az a helyzet iden nem is draga a zoldseg/gyumolcs ar. Naprakesz vagyok, mert minden heten 2* megyek piacra. 750-1500Ft a cseresznye kiloja, ez tavaly 2000-2500Ft volt/Kg Eper 680-1580, tavaly 1200-2500 Pari 750-980, tavaly 1200 Voroshagyma, repa, retek ilyesmi ugyanaz Uj krumpli most 450kiloja kb. Regi 200-300Ft/kg. Ez nagyjabol tavaly is igy volt. Itt inkabb minden mas emelkedett. Tejtermekek majdnem duplaztak, kenyer is 50-100%, felvagottak 50%, es minden mas szaraz termek
nem semmi 75% infláció állítólag nálunk lassulni fog, ami elsősorban a kaják miatt van, jönnek a napérlelte zöldségek és gyümölcsök , amikhez nem kell fóliasátras termesztés de majd kiderül
de, már írtam , hogy sokszor ellentétes az usa és a magyar mozgás, de csak akkor, ha nem hatalmas minusz van amcsiknál de most nem keresem vissza, mert hónapokkal ezelőtt írtam, nem tudom, mikor illetve inkább olyan a magyar mozgás, hogy késve követi le az usa pluszokat az ellentétes mozgásról biztos, hogy írtam
"A török statisztikai hivatal pénteken azt közölte, hogy az éves infláció 73,5 százalékra, 24 éves csúcsra gyorsult az áprilisi 69,97 százalékról." . A nap erdekessege a hirek kozul
leves