De mivel a piacok nagyon szeretnék a rossz híreket lerázni magukról, ha ma éjjel még nem lövik szét Kijevet, akkor pusztán a folyamatban lévő tárgyalások híre (eredmény magyar kereskedési időben amúgy sem várható) végül is elég lehet némi pattanásra, ebben igazad van.
Korainak tűnik már a megegyezésre bazírozni szerinte, Putyin most még az eszkalációban érdekelt, mert akkora presztízsveszteséget szenvedett, amit annyi ukrán engedményekkel, amit Zelenszkij most esetleg fel tudna kínálni, még nem lehetne ellensúlyozni. A szankciók pedig még maradni fognak egy darabig. Inkább csak az növeli bennünk a gyors megoldássel kapcsolatos hitet, hogy hozzászoktunk a napokon belüli fordulatokhoz. Persze én vizet prédikálok és longot iszom, ma is vettem OTP-t (még adtam is el napközben, bár csak aprópénzért).
Tegnap beketargyalasokat kezdemenyeztek Feheroroszorszagban, ma meg mar Feheroroszorszag is betamadta Ukrajnat. Barmi lehet itt Minden jot hozza. Valoban jo lenne tul lenni ezen a haborun mar
Én valamiért úgy érzem a holnapi tárgyalásokon megegyezés születhet. Az oroszok is érezhetik a nyomást, a másik fél is kényszerhelyzetben van, kölcsönösen engednek annyit, hogy sajátjaik felé lehessen győzelmet kommunikálni és felejtsük el végre ezt az őrületet. Szóval, én lehet holnap rápróbálok egy longra a tárgyalásokra bazírozva.
nézzünk egy kis számvetést múlt hét kedd óta a magyar tőzsdén otp 15000-ről 10000 a richter 8000-ről 6500 / félelmetesen jó gyorsjelentés ellenére/ tőzsdén kívül : vér, halottak, pincékben bujkáló emberek, 600 000 menekült, szétszakított családok, növekvő energiaárak, infláció egy hatalomtól megittasult elmebeteg miatt taps a glückmesternek ?
a nyereséghez gratula, én is vettem DM-et 42-n és 40-en, és kaptam még 47-en deltát jó lenne már, ha legalább a kispapírokból nem menekülnének fejvesztve a népek ....
Ma sikerült richter, otp és 4ig eladás. 103.9 k nyerő. Viszont vettem egy csomó otp-t és richtert és azok egy jó daraig beragadások lesznek úgy gondolom. A 4ig-t is visszavettem 800-n, szóval abban is ücsöröghetek megint hónapokat. Ezen kívül vettem még deltát 53-n és DM-et 42-n.
ma a richter mellett még appeninnt sikerült eladni nap elején, más semmit nyereség nem sok APPENINN Eladás 500 db 224 Ft áron teljesült (szerződésszám: 8585449, idő: 2022.03.01 09:07:56)
APPENINN összesen 3 577 HUFRICHTER összesen 13 722 HUF
vonják ki a nagy alapok a pénzeket , ezt mutatja a mai otp minusz 21% ha szerencsénk lesz és nem pánikolnak tovább a kispapírokban, akkor azokban lehet előbb valami feltámadás, hiszen azokban nincsenek alapok
leves