Simán lehet, hogy magyar kereskedési idő végéig újabb hír nem jön, mindenki megnyugszik. Mondjuk az amerikaiak este szerintem adni fogják a biztonság kedvéért amit tudnak, kivéve, ha épp shortszivatás van napirenden. OTP és az USA is most pattant egyet vissza.
Én most félreállok. Ahhoz túl optimista vagyok, hogy vastag bukóban kidobjam a longcertijeimet (max hétfőre kiütik őket, bár ahhoz Richternél 7000 alatt kellene nyitni, ami azért kicsit erős), de perpill tényleg megnőtt a balhé veszélye
nem korai még nyitott ablaknál aludni?:) 10-ig úgy aludtam, mint a bunda nem is késtem le semmiről, már kaptam is DM-et 53-on és ----szerencsére ---- nem kaptam richtert 8000 alatt DM-KER Vétel 2000 db 53 Ft áron teljesült (szerződésszám: 8529631, idő: 2022.02.18 10:56:02) DM-KER Vétel 3000 db 53 Ft áron teljesült (szerződésszám: 8529766, idő: 2022.02.18 11:21:55)az nem tetszik, hogy az otp roskadozik, mehetne fel, hogy húzza a richtert:)
Én ennyire soha nem tudtam fegyelmezett lenni. Vetem én is longcertit tegnap 150-nél, egyelőre tartom (az is igaz, egyszerre kisebb adagokkal játszom a mostani volatilitás mellett).
Igen, jól sejted, nagyon ritkán veszek közvetlenül OTP-t, úgyis rövid távra kell, nem köt le annyi pénzt. Ma még csak a szokásos pakk felét vettem meg, ez a háborús helyzet extra kockázat sajnos. A következő adagot valahol 16800 felett azért betolom, ha jónak ítélem a sanszot, de ha töri a 168000-at repülnek, mert az alatt hülye nagy tér nyílik meg, szánkázhat több 100 pontot. Akkor is dobom nulla környékén ma, ha nem megy vissza 17k fölé, és úgy látom délután, hogy a hangulat nem javul.
Adta magát, megvettem az OTP-t 17k alatt. Most már csak meg kellene tartania, és akkor hátradőlök. Jön a jelentés, és ha előbb nem, az előtte való héten én komolyabb emelkedést várok.
ja, és ha már irogatok itt az éjszakában, akkor DM-ről: kedvelem a papírt, mert megéri 50-től venni kb 52-ig, azokat a vételeket el lehet adni előbb-utóbb a régi beragadásom 57-ről ma sem tudtam adni, mert 61-en álltam eladáson szóval a helyzet az, hogy a 60-at nem tudja átvinni, de 50-52 közt érdemes venni persze nem napira, hanem néhány hetes távra bár múlt héten is volt, hogy 51-es vételt tudtam adni 53.5-ön és bekötött az 54-es eladásomba is , azóta persze vettem vissza 51.5-ön és 51-en szóval kb úgy néz ki a képlet benne, hogy 50-52 közt megéri venni, de a 60-at nem bírja átvinni
leves