2017-ben belehittek ezekbe a papírokba, közzétettek némi tervet aztán kilőttek mint a rakéta, viszont azóta ez a korszak véget ért, az Opus stagnál, Appeninn is amely 1100 körül is volt most ennek 1/5-e, ezek már sosem mennek vissza a régi szintekre, ezért kell kerülni végleg a kispapírokat, esélytelenek, reménykedni pedig hiábavaló álom, hát ezért kell a chartelemzés, a technikai elemzésben évtizedes trendeket kell felfedezni, akár 100 éves index chartokat is elemezni kell aki abban vesz fel pozíciót. Enefi is bukta, majdnem beszálltam, végül megérzésből kihagytam a papírt, nem bízom Virág Feribe.
Sok kispapír mint ott1 ezek az álomról szólnak, Zsiday Viktornak sok kis cégről ez a véleménye, álmok kergetése és ezért durran ki a lufi, ott1 ennek az esete, nagyon innovatív de elszállt a bizalom, eladhatatlan hiszen már közel egy éve nem lehet vele kereskedni. A technikai elemzés forrásai tényszerű adatok, azokba nem lehet belekötni mert megtörtént események, dm-ker és társai szerintem álmok.
Na Afterban van meg majdnem 1%eses USAban. Jol van, akkor holnap is shortoljuk hatit, ha ugy alakul, pedig en mar kis longot neztem fel. Nekem le jobb, de lassuk a holnap reggeli allapotot. Szintek megvannak hol mit lepek
Éva, még van Richtered? A 20 éves chartot nézd meg, egy érdekes ciklus vehető észre, ez mindent elárul, a chart az egyetlen amelyre támaszkodni lehet, a többi az csak találgatás, ezért jó a technikai elemzés!
Te tudod. Mindenki maga tudja mit csinal. Sem en, sem Te nem tudjuk a jovot. Te jobban csinaltad. En oda rakom a 135ezer darabot es elem ugral mindenki. 2500darab jobban elfer. Ez van mindig a nagyobb pakkokkal. Hatiban is kis konti szammal jo gyorsan zarok. Nagy mennyiseggel elmegy tobbszaz pont veszteseg zarni
OTT1ban meg megy a balhe! Lassan 1eve kereskedhetetlen a restveny. Konyvvizsgalo nem vallalja a beszamolo elkeszitest, mas sem vallalta. 3/4ev utan talaltak vegre egy konyvvizsgalot, aki ket evre visszamenoleg elvegzi a ceg ket evvel ezelotti uzleti beszamolojat. Kozben tegnap jon nekik 110millas MNB birsag a cegre, bennfentes dolgokert, infok elhallgatasaert, erre meg vissza akarjak engedni 1ev utan. Ilyet is csak itthon lehet megcsinalni.. Nem semmi cegek ezek
leves