Ha bárkinek bármikor bármennyi veszteséget sikerül az itteni hozzászólásokkal elkerülnie, akkor érdemes volt megnyitni. Felelős hozzászólások érdemben segítséget nyújthatnak.
De pozíció felvételére vagy zárására ne bíztassunk senkit. Én nem fogom tenni.
A brokernot en is sajnalom. A bankot, a rafit mar kevesbe, meghozza ketszeresen sem. Foleg azert nem, mert egybol kitettek a csajt. Szerintem hulyeseg volt. Barmikor, barki elkovethet ilyet, ami nem egyenlo a felkeszultsegevel. Szoval gyalazatos magatartas ez egy munkaado reszerol, az a velemenyem.
Igen. Veletlen volt. Egy rafis brokerno elutott valamit, es a teljes tetelt kivette a konyvbol ,amit kilehetett venni limitig. Ha tobb lett volna abban a +15%os tartomanyban, akkor az a 157701 darabnal nagyobb darabszamu vetel lett volna. Lehet, hogy meg igy is szerencsesnek mondhatjak magukat a rafinal , nem ? :-)
neo, nemrég cserélték a citi CEO-ját.
Egy bank sohasem festhet negatív képet magáról, ha a rossz hírek bejelentését lehet halasztani, akkor meg is kell tenniük az utolsó lehetséges napig.
Drop
Ezek finoman szólva is bűnözők. Ha tudja mit csinált azért, ha nem azért. Tehát ilyen hozzáállású vezetőktől nem várom sem, hogy lemondjon, sem, hogy valljon. Valószínüleg kiszolgálnak bizonyos érdekeket, naná, hogy anyagiakat. Annyira rossz dolog, hogy nincsenek már illúzióim, amikor még úttörő nyakkendőben hallgattam Lenin képmás alatt az ünnepi beszédet a békét védő Szovjetunióról, meg Gagarin hőstetteiről (mondjuk akkor sem árulták el, hogy szegény Lajka kutya eleveven megsült az űrkabinban), de legalább a lekem nyugodt és tiszta fehér lap volt. Hiányzik nagyon.
Lelkisegély
De pozíció felvételére vagy zárására ne bíztassunk senkit. Én nem fogom tenni.