No elkészült a Bloomberges kód 100 EUR+ AFA helyett 70 USD-ért...., de mi az értelme???? Kitöltöttem egy internetes adatlapot, kifizettem a zsé-t, kb 4 óra után meg is lett a code. Semmit nem kértek. Ebből honnan látszik, hogy kivagyok, mi vagyok, miért akarom csinálni, amit csinálni akarok. Ezt a hülyeség és pénz lehúzás netovábbja....................
Ha egy SSL tanúsítványt készítek legalább ott felhívnak, meg még útlevelet is kérhetnek itt semmit csak a zsé-t...
Ha egy SSL tanúsítványt készítek legalább ott felhívnak, meg még útlevelet is kérhetnek itt semmit csak a zsé-t...
LEI kód kiadás
Ha céggel akarsz tőzsdézni, akkor a megbízásokhoz LEI kód szükséges.
Megkértem a LEI kódot időben, de kapni nem kapok, mert túlterheltek az ügynökségek.
MNB sajtóközlemény: (A KELER oldalán is fent van) A fenti okok miatt elég, ha igazolod, hogy folyamatban van a cég kérelme, kereskedhetsz LEI kód nélkül is!
KandH bank semmiről nem tud semmit, miután felhívom a figyelmüket a sajtóközleményre, hosszas tanácskozás után úgy dönt, hogy mégsem kereskedhetek.
Miért? Csak!
Kit pereljek? A Keler-t, az ügynökséget, aki képtelen kiadni a kódot, az MNB-t vagy a KandH-t, vagy mindegyiket?
Szerintem égbekiáltó botrány lesz ebből, persze a "szakmédia" egy szót sem ír erről!!!!!
Hiába ücsörögsz több 10 v 100 milliónyi részvényen, kereskedni nem tudsz vele.
Ebből komoly károk és komoly balhé lesz!